bi-seyma 36+1 gecesi bi anda saat 6 da suyum geldi ve hastaneye gittik açılmam olmamış bebek kanala yerleşmemiş sezaryene aldılar çok ilginç bir süreçti aldık bebeğimizi kucağımıza sağ salim
Pnr22 bi-seyma Allah analı babalı büyütsün İnşallah bende 3 gün oldu oglusumu kucağıma aldim.37 haftalık olduk sancım çıktı 2. sezeryanim iyileşme süreci uzun olsada bebisle evlatlarımıza herset unutuluyo cok şükür bu günümüze 🤗🤗
bi-seyma dogurangaplumba amin inşallah evet çok şükür iyi herşey yolunda birbirimize alışmaya çalılıyoruz
bi-seyma Pnr22 amin inşallah sizinde sağlıkla büyüsün inşallaah evet sezaryen zormuş benim ilk tecrübem ama bu kadar zorluğu tahmin etmiyordum
mrsckmkc bi-seyma Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömür sürsün inşallah🙏 size bir sorum olacak ben suyum gelirde anlamam veya uykumda gelirde uyanmam diye çok korkuyorum. 🥺 su geldiğinde belirgin şekilde mi geliyor akıntıyla falan karıştırılma ihtimali var mıdır sizce?
bi-seyma mrsckmkc asla bişeyle karıştırılma ihtimali yok Ben gece yatarken tualetim geldi diye kalktım ama asla tutamıyorum istemsiz kendisi akıyor önce tualetimi mi tutamıyorum diye düşündüm ama yok onun su olduğunu anlaşılıyo farkedersiniz yani
Pnr22 bi-seyma ilk zor oluyo bol bol yürüyüş bol su erken toparlanmaya fayda sagliyo benim 2. sezeryanim şansıma ödem tuttu vücudum ayaklarimi uzatıp yüksek tutmaliyim oyuzden yurumem engellendi 😕