34Kubra ilkgozagrim__ Allah kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . Sıcak duş , pilates , ördek yürüyüşü , hurma , merdiven inip çıkma , çömelip kalkma, yerileri el ile silme süreci hızlandıracaktır . 😍
ilkgozagrim__ 34Kubra teşekkür ediyorum kuzum sıcak duş aldım ördek yürüyüşü duştan sonra yaptım duşta vajinama ağrı girdi hala geliyo ara ara bıçak saplanir gibi batar gibi değişik açılma mı oluyor acaba
Betus0640 ilkgozagrim__ tabi canım ederim.sen de haberdar et gelişmelerden. Allah sağlıkla hayırla kolayca kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🌸😘
Betus0640 ilkgozagrim__ biraz dinlen bakalım canım, takip et kendini. Olmadı bi acile gidersin. Sağlıkla gelsin prenses 🤗
ilkgozagrim__ Betus0640 normal muayeneye gittim sancı görünmüyor düzenli dedi ama eve gelirken Bi başladı bu ağrı geçmiyor yürüdüğüm için mi acaba
Nesrinozbek ilkgozagrim__ demekki zamanı gelmemiş daha doğum başlasa zaten anlarsın çok agrın olur böyle beklemekte yorar seni sürekli acaba doğuruyor muyum dıe düşünme kafanı dagıt sıcak suya otur 20 dakika açılman hızlanır ve tarcını sıcak suda demle iç açılmayı hızlandırıyo
Betus0640 ilkgozagrim__ zamanını bekliyor bebişlerimiz artık ne zaman isterlerse gelecekler inşallah kuzum🤗 güzel hayırlı haberler alalım