ilkgozagrim__ Kızlar belden karnıma ağrı vuruyor ve 10 dk da felan bir geliyo karnıma ağrı 5 dk felan sürüyor bu ne olabilir sizce ?
ilkgozagrim__ CokCahilsinKeskeOlsen bebekte toplanıyor uzanıyorum şuan sol tarafıma oda orda toplanıyor 37+2 yiz
Kahvemsi-05 ilkgozagrim__ Acaba yalancı sancılarınızmı başladı mutlaka düzenlimi düzensizmi takip edin
CokCahilsinKeskeOlsen ilkgozagrim__ mutlaka kaç dakikada bir ağrı vuruyor takip edin zaten doğum sancisiysa süre kısalacak ve öyle gelecektir ağrılar
ilkgozagrim__ 34Kubra aynen öyleymiş benimki arada geliyordu o yüzden gönderdi acile gittim De 2 de gittim 10.30 da geldim sabah
34Kubra ilkgozagrim__ Allah kolay doğum nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . Sıcak duş , pilates , ördek yürüyüşü , hurma , merdiven inip çıkma , çömelip kalkma, yerileri el ile silme süreci hızlandıracaktır . 😍
ilkgozagrim__ YldrmNUR 37+2 yiz kuzum Doktor bu bir gün de sürebilir 1 hafta da 10 gün de sürebilir dedi hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza kuzu