Elli98 Kızlar,spiral taktıktan sonra kanamlar oluyormu? hap kullanamam sut veriyorum bebeğime,prezervatif ilgi çekici değil 😏iğne doktor söylediğine göre bana olmaz.Geri çekilme ile de korkuyorum ben ne yapacağım 🥲
Edaa3595 Elli98 spiral taktırdığımda hiç kanama yaşamadım adetlerim gayet düzenliydi Çok hafif adet sancısı yaşamıştım kişiye göre değişiyor olabilir spirali etkileri
ZeyHus33 Anne18 çok mantiklica Ama ben şu doktorlari anlamiyorm Özgür irademiz biz doğuruyor biz bakiyorz neymiş eşinin izni imzası olması grkyormus Ben normal doğum Yaptm 2 kez doktorum normal doğumu yap sonra gel eşin izni olursa kordon baglat dedi neden ben 2 kez acı çekeyim 1 kez yaptırım kurtilim Dimi ama biz kadınlara bişey sorulmuyor
umena Anne18 kısırlaştırıyorsun kendini yani geri dönüşü olmayan bir sey. Belki yıllar sonra cocuk isteyecek ya da gerekli olacak sağlık sebeplerinden dolayı
Kelebegimmm kanama olmasi herkesde ayni olmuyir sanirim.ben cok fazla ara kanamalar yasadim.2,5 yil kadar spiralle korundum ve bu surede aceba reglmi oldum diye cok dusundum.reglimde her zaman duzensiz olmusdu zaten.
hayalim35 ZeyHus33 aynen ya doğum yapacam eşimden imza isteniyor ne kadar saçma sanki o doğuracak ama bizim onlarla ilgili hiçbir imzamız alınmıyor gece gece sinirlendim yine😬
ZeyHus33 Kelebegimmm işte normal doğum olmadığı için Doktorum diyorki normal doğumu yap sonra gel kordonu baglatalm diyor 2 iş yaptircak bana yani sezaryan yaptirmiyor doktorum
Boncukk123 Kelebegimmm canım Arastırma hastanesinde gebe okuluna gidiyorum sezaryen olmak gerekmiyormuş kapalı sekılde kasıktan girip bağlıyorlarmış tüpleri bir araştır yakınındaki hastaneleri istersen
ZeyHus33 hayalim35 bende aynı vallahi bunu duyunca deliriyorum herşeyi kadınlar yapsın bizi doğuran anamizdan bişey istenmiyor ama kocadan imza isteniyor Sanki ölsem kocayı götürcem ne Alakaysa 🤣🤣
Boncukk123 Elli98 doğum kontrol hapı kullanmak istiyorsan ve emzirdiğin için kullanamıyorsan içeriği progesteron olan hapı tercih etmelisin canım östrojen olan sanırım hormon dengesini bozuyor gebe okulunda ebe değinmişti bu konuya araştır istersen 🌸
Kelebegimmm Boncukk123 o usulda var tabi ben normal dogum sirasinda yapiliyor sandim o ani hayalimde canlandiramadim😂cok fazla ginekoloq takip ediyorum onlarin arasinda biri turkiyede calisan azerbaycanli doktor.ilk defa onun paylasiminda gordum tup baglatma nasil oluyor diye.cok guvenli bir yol olsada ne zamansa tercih edecegimi his sanmiyorum.ben orqanlarimi bebeklerim gibi cok seviyorum kiyamam😂
Esmam_ela25 Elli98 bende doğumdan sonra nasıl korunurum diye kara kara düşünüyorum kordonlarımı bağlatmak istiyorum onun içinde sezeryan olmam gerekiyor kafam alak bullak oldu 😣