Tlytmr Travazol krem kullan ayrıca ıslak bırakmamaya çalış eşinde kendisini temiz tutsun düzelir inşallah
tugbamehmetbaki Zeliha66 şu an 24 haftalığım daha önceden kayıplarımı olduğu için serklaj atıldı ölçüleri Ben de şey yapıyorum yarım kilosu şeysin içine 1 yemek kaşığı karbonat atıyorum banyoda bulunduruyorum günde 1 kere yıkıyorum Sonra iyice kuruluyorum
tugbamehmetbaki Zeliha66 Ya ben sizi kullanın demem Ama ben çok rahat ettim çünkü doktorun fitil veriyordu krem veriyordu ağladığımı biliyorum kaşıntısından ama karbonat çok rahatlatıyor
Zeliha66 tugbamehmetbaki yanmada oluyo cok fena. Rabbim sizede zamanimda hayirli dogumlar nasip etsin. Serviksin kaç?
tugbamehmetbaki Zeliha66 aslında şu anda iyi diğer gebeliklerinde 2 nin altındaydı serklaj olduğu halde erken doğumların oldu
tugbamehmetbaki Zeliha66 Kesinlikle öyle işi bir de raporluyum Yeter ki Sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alalım evlat acısı çok kötü bir şey Allah'ım kimseye yaşatmasın
Zeliha66 tugbamehmetbaki aminn amin düsmanımin basına vermesin canım. Ne güzel yarıyı gecmissin. Bizde 17.haftadan beri yatiyoruz 29+2olduk şükür
Halvaci Teonam eskiler ped felan kullanmazmis özel bölgeleri için bez keserlermis temizliğini kaynatarak yaparlarmış odağın üstünde bide öyle dene
tugbamehmetbaki arzukybd esf sız çok dikkatli olmama rağmen bende enf kurtulmuyorum birgün başka yerde wc girdim enf tavan yaptı yine 1 gün hastanede yattım