Teonam Kızlar hamile kalmadan önce de mantar sıkıntım olurdu ara ara , şimdi hamile kaldım yine başıma geldi 12 gün fitil kullandım geçti derken yine mantar oldum fitil almadan başka bir yolu yok mu ay deli oluyorum artık ya 😔
Zeliha66 Teonam bende de var canim ayni sorun fitil kullandım 2 tane. Şimdide sirkeli suyla yıkıyorum hergün 1 2 kere bide pecete koyuyorum günlük ped arttırıyo mantarı
Teonam Zeliha66 sirkeli su aklıma geldi ama hamile olunca insan korkuyor ya bir zararı olursa diye 🙈 bende peçete koyuyorum sürekli
tugbamehmetbaki Zeliha66 İyi akşamlar ben ve Karbonatlı su Çok işe yaramıştı bir gün de kaşıntı akıntı ne varsa yok etmişti
Edssm Bende de var sürekli tekrar halinde ilişkiye girince eşe de geçiyormuş tekrar ilişki halinde mantar da tekrarlıyormuş o yüzden eşlerinde ilaç kullanması gerekiyor
Zeliha66 Teonam cok yapmazsan olmaz galiba yaa cünkü kasıntı yanma oluyo ben faydasını gördüm bide riskli gebeyim sadece 2tane fitil verdi baska veremem dedi. Bide krem kullanıyorum hergün.
Minnosaile Teonam en önemli noktalardan birisi pamuklu iç çamaşırı kullan ve ütüleyebilirsen ütüle daha iyi oluyor. Ayrıca her gece değiştirip yatmanı tavsiye ederim 🙂
tugbamehmetbaki Zeliha66 ya benim rahim ağzı yetmezliği mi olduğu için serklaj iplerin var çok sık enfeksiyon oluyorum ya ben karbonatla rahatlıyorum daha önce kadın doğumcu önermişti
Zeliha66 tugbamehmetbaki ölcüleri nasil canim nasil kullanmaliyi. Benimde erken dogum riskim var? Kac haftaliksin şuan
Momoz Canım bu tür durumlarda eş tedavisi de gerekebiliyor. Sen ilaç almana rağmen geçiremediysen. Bir diğer nokta sirkeli suda 15dk falan bekleyip sonrasında da pamuk yardımıyla doğal yoğurt suyunu vajinaya sürmelisin. Yoğurttaki yararlı bakteriler vajinadaki yararlı bakterilerin de çoğalmasını sağlıyormuş. Dr ebru zülfikaroğlunun sayfasında görmüştüm. Ordan da bakabilirsin.
tugbamehmetbaki Zeliha66 şu an 24 haftalığım daha önceden kayıplarımı olduğu için serklaj atıldı ölçüleri Ben de şey yapıyorum yarım kilosu şeysin içine 1 yemek kaşığı karbonat atıyorum banyoda bulunduruyorum günde 1 kere yıkıyorum Sonra iyice kuruluyorum
tugbamehmetbaki Zeliha66 Ya ben sizi kullanın demem Ama ben çok rahat ettim çünkü doktorun fitil veriyordu krem veriyordu ağladığımı biliyorum kaşıntısından ama karbonat çok rahatlatıyor