Fatmadali Kızlar bunu bana fitil olarak vermişti dr ama burda bazı arkadaşlar hap olarak kullandığını aynı ilacı iki şekilde de kullanabileceğimizi yazmıştı. Aynı ilacı iki şekilde de kullanabilir miyiz yoksa hap olarak kullandığınız farklı çeşidimiydi ?
baharmom35 Fatmadali bende bunu kullanıyorum üstünde vakinal ve oral yazıyor ama doktorum bana vajinal olarak verdi vajinal daha etkiliymiş diye biliyorum
gulsahgunees12 Fatmadali hem fitil hem hap olarak kullanabilirsin hap olarak kullandığında yan etkileri çok oluyor o yüzden fitil olarak kullanman daha iyi
Fatmadali baharmom35 Minejjan gulsahgunees12 Peki bunu adet geciktirici olarak kullanabilir miyim sizce kızlar ?
baharmom35 Minejjan Haticemhy2727 Sizde de fitili taktıkdan sonra beyaz pütürler geri geliyor mu bide ne kadar itiyorsunuz ben çok az itiyorum ulaşıyordur yerine diye düşünüyorum
Dlk38 Haticemhy2727 fitil olarak bende kullanıyorum doğuma kadar kullanmam lazım ama kaşıntı oluyorum çok fena hemde sizde de oluyor mu
Minigim68 Fatmadali fitil olarak devam edin daha etkili benim bebeğim ikizdi biri öldü ve çok kanama vardı ona rağmen fitil olarak kullandım ve daha etkisini gördüm
Fatmadali Minejjan yok kullanırken olmamıştı ama dozu az gelirse bazı kişilerde yapıyormuş sanırım öyle okumuştum bi dr makalesinde
Minejjan Fatmadali benim kanamam var diye verdi 2. kutuyu bitirmek üzereyim, muayenede kese etrafında kanama görmüyorum ama yine de kullan dedi anlamadım 🥵
Fatmadali Minejjan hamilelikte rahim duvarı kalınlaşsın kanama olmasın düşüğü önlesin diye çok kullanılıyor canım ondandır
baharmom35 Fatmadali öyle birşey hiç duymadım gebelik de bebeği korumak kanamayı durdurmak için olduğunu biliyorum
boncuuuu_ Fatmadali Fitil olarak kullanıldığı zaman kanamaya düşüğe engel oluyor Oral yolla kullanıldığı zaman adet düzensizliği enfeksiyon için 2 türlüde kullandım oral yolla yan etkisi çok fazla oluyor