fundamuammer Esra_Omer_21 oğlumuz biraz iri bir bebek kilosundan kaynaklı normal doğum yapamazsın dedi doktorum 🥹🥹
Esra_Omer_21 fundamuammer yaa ne kadar kilolu ki eski insanlar 5 kiloya kadar normal doğuruyomuş şimdiki doktorlar niye böyle diyo anlamıyorum
Rabiamiyy fundamuammer 32+2 olduk uykusuzluk başladı bile göbüşten yatılmıyor yalancı sancılar başladı oğluşum çok sabırsız bi an önce gelmek istiyor tepkileri canımı yakıyor artık 🥹🥹😍✨🧿
fundamuammer Rabiamiyy bende istiyorum biran önce gelsin artık sıkıldım son zamanlar geçmiyor.. uyku yok, ödem var, sancı çok.. Yorgunluk ayrı bir sıkıntı zaten
SSenaaa fundamuammer sancialrinizi hissediyormusunuz yoksa sadece nst de mi çıkıyor bizde 34+2 olduk hala girmedik nst ye falan
fundamuammer SSenaaa sancıları hissediyorum hissetmemek mümkün değil ilaç kullanıyorum erken doğumu önlemek için
fundamuammer Esra_Omer_21 3 buçuk kiloydu bu bir ayda 4,5 -5 i.bulur dedi ultrasonda.gelisim olarak 2 hafta önden gidiyor dedi
fundamuammer Esra_Omer_21 özellikle kilo alsın diye yediğim hiçbir şey olmadı aslında bende şaşkınım, babasına çekmiş sanırım babası da 5 kilo doğmuş zamanında 😅😅