Suey dogurangaplumba 8.haftada çıkması imkansız mümkün değil yani gaz şişkinliği falandır bilin istedim :)
Haticemhy2727 yeni-annelik ilk hamilelikte 16 haftalık çıktı şimdi 13 haftalık yemek yemiş gibi minik göbeğim var
yeni-annelik Haticemhy2727 benimde ilk gebeliğim 16. Haftamdayım yemek yemiş gibiyim sadece öyle top gibi karnım yok hamile değil gibiyim yani
yeni-annelik Ozlem_032 inşallah benimde çıkar gerçi anneminde hep küçük karnı varmış bana çekmişsin hiç çatlamıcaksın diyor
Ozlem_032 yeni-annelik bende anneme çekmişim inşallah sizinde öyledir sıfır çatlak küçük karın ama16 kilo aldım
yeni-annelik Ozlem_032 maşallah anneme çekersem bu gidişle öyle olacak gibi çatlak açısından iyi ama insan birazda büyüsün istiyor tabi 🙈
metemom_ cakebabe bebeğin hareketini de geç hissetmeye başladığımı söyleyince doktorum söyledi iç karnın genişmiş bu yüzden daha derinden hissetmen ve göbeğinin çıkmaması normal demişti
yeni-annelik metemom_ bende 16 haftalığım ama bebeğin hareketlerini hissetmiyorum herkes soruyor özellikle kayınvalidem ama hissetmiyorum diyorum ne zaman hissedilmeye başlanıyor
Paronayanne yeni-annelik 20.haftadan itibaren birden büyüdü . 28.haftadayız . Hafta hafta büyüyor artık farkediyorum
Paronayanne yeni-annelik öyle bir büyüyorki asla anlamıyorsun durduramıyorsun zaten canım merak etme kendi gelişimi iyiyse sıkıntı yok
metemom_ yeni-annelik 18 de minik minik hissetmeye başladım şimdi 19 dayım geceleri hissediyorum canım sabahları hâlâ hissetmiyorum ilk gebelik olduğu için kafama da takmıyorum açıkçası sonuçta karın kaslarımız daha sıkı oluyor ilk gebelikte
yeni-annelik metemom_ bende takmamaya çalışıyorum ama herkes bir şey söylüyor karnın hiç büyümemiş diyor sürekli eltilerim falanda dedi onların iki çocuğu var yani zorla mı çıkarayım karnımı