MNursel Melike_melek birden kağıda bakınca ayağı çevrilmiş gibi hissettim oraya . İlk oğlumla karşılaştırdım ultrasounu onunkide açıktı böyle ama bunun ayak yerini bulamadım 😂ayağı oraya dönmüş gibi gördüm .
MNursel 1ciftyesilgoz benim ilk oğlumdada var aynı ama ayakları falan net belli oluyordu bunda ayağı oraya dönmüş gibi gördüm 😂
1ciftyesilgoz MNursel benimkinde bu pozda ayağı gözükmüyordu direk popo altından çekiyorlar sanırım 🥰
MNursel iremaskin erkeklerin çoğunda bu poz var sanırım 😂 2 oğlum nazlıydı çok göstermedi kız sanmıştık onu😂
Dilara_0 MNursel bacağı ile cinsel organını kapatmış gibi geldi bana da bacağının oradaki de eli parmakları bile belli maşallah. Benzetme olabiliyor ya doktorlar bile arada sasirabilir 😅🥰
Dilara_0 MNursel Rabb’im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle cinsiyet haberlerinizi bekliyoruz 😘 Bu sene erkek senesi deniliyor benim de 2. Gebelik 2. Erkek gelecek inşallah 20+6 haftalık olduk bilee 🌹
mineoksuz11 MNursel bence bi dahaki kontrolde daha emin olursunuz bana da doktor kızın olacak bak diye gösterdi gayet net gördüm bu biraz kafa karıştırıcı olmuş bence
Zeyd_Mom_22 Ayağa benzemiyor. Pipi ortada net gözüküyor😄 minik ayaklarıda pipinin yanlarında daha ne olsun sağlıkla gelsin🫶🏻