MNursel Pipisi diye bu fotoğraftakini gösterdi bana doktor . Ama dikkatli baktığımda ayağını oraya çevirmiş gibi geldi . Bir bakar mısınız ?
MNursel Tugba_turk46 bacak uzantısına baktığım zaman ayağı yok ayağıda oraya çevrilmiş gibi geldi bana
mineoksuz11 MNursel bence bi dahaki kontrolde daha emin olursunuz bana da doktor kızın olacak bak diye gösterdi gayet net gördüm bu biraz kafa karıştırıcı olmuş bence
Meralkosar MNursel ben şu ultrason fotoğraflarından hiç anlamıyorum ya ayağı neresi kafası neresi çok garip geliyor 🤭
Melike_melek MNursel pipisi canım aynı fotoğraf bende de var iki bacak arası 😂😂 oğlum da böyle açmış hiç utanmamış 🙈😄😄
MNursel Melike_melek birden kağıda bakınca ayağı çevrilmiş gibi hissettim oraya . İlk oğlumla karşılaştırdım ultrasounu onunkide açıktı böyle ama bunun ayak yerini bulamadım 😂ayağı oraya dönmüş gibi gördüm .
MNursel 1ciftyesilgoz benim ilk oğlumdada var aynı ama ayakları falan net belli oluyordu bunda ayağı oraya dönmüş gibi gördüm 😂
iremaskin MNursel ayni ultrason bendede var 13 haftaliktik biz direk erkek dedi doktorumuz 😂 bariz net 😂
MNursel iremaskin erkeklerin çoğunda bu poz var sanırım 😂 2 oğlum nazlıydı çok göstermedi kız sanmıştık onu😂
cakebabe MNursel pipi o dr mehmet boz var bu bacak arası videoları paylaşıyor bakım gözünüz aşina olunca direk görüyorsunuz zaten 😂