Dyg123 Kadriye Erdoğan o kadar mükemmel bir doktor ki bunu ancak onun hastası olduğunuzda anlayabilirsiniz. 39+2 de doğum için çamlıca medipole yatış yaptım (24.11.19) suni sancıyla açılmam biraz sancılı ama kolay oldu. Hastane çalışanları da çok güler yüzlü ve ilgiliydi başhemşiresinden ebelere kadar bebek gibi ağırladılar. Kadriye hanım açılma kontrolleri için sık sık geldi hiç yalnız bırakmadı. Motive edici tavrıyla beni psikolojik olarakta doğuma hazırladı. Toplamda sabah 9da yattım 14:51 de güzeller güzeli oğlumu aldım kucağıma. Sezeryan yanlısı diye yazılan yorumlara pek aldırış etmeyin. Ben doğumda yapamıcam kesip alın dediğimde lütfen burdan sezeryana almayalım az daha ıkın diye yalvardı kadın. Onun teşvikiyle ve tecrübesiyle normal doğum yapabildim. Nazımı niyazımı öyle bi çekti ki sanki doktorum değil de ablammış gibi davrandı. İlgisinden alakasından hem ben hem eşim çok memnun kaldık. 1750tl ödeyip çıktık. Bu rakamın içinde topuk kanı k vitaminleri vs ve oğlumuzun ilk doktor randevusu ücretsiz gibi şeylerde vardı. Çok uzattım ama bu kısa yazmış halim :) tekrar ileride oğluma kardeş düşünürsem fizanda olsa kadriye hanımdan başkasına asla gitmem