Asu_baby5 sedanur4004 bilmem bana öyle söyledi doktor 1 hafta önde gidiyor dedi hatta daha öncemi doğuracağım ilk gebeliğim pek bişey bilmiyorum
Asu_baby5 Sedbng ilk gebeliğim pek bişey bilmiyorum doktor öyle söyledi birde bir hafta önde gidiyormuş bir hafta önde gitmiş haliyle haftası daha öncemi doğuracağım
gozdexx Tuba-M55 benimki de kız temmuz başı gözüküyor ama haziranda doğsun istiyorum yengeç olacağına ikizler olsun 😂
Tuba-M55 gozdexx yaa ben de tam tersi ikizler olacağına Yengeç olsun diyorum 😅😅😅 iki türlü de sıkıntı gerçi.
ygmrerdm gozdexx erkek çocuk geç geliyo diyorlar canım benim o yuzden biraz ileridir ama ne zaman geleceğini Allah bilir sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
Naciyemutlu Ebru1323 18 Haziran ama 38 39. Haftada kendi sancım geldi geldi yoksa suni sancıyla doğum olacak dendi. Şeker hastasıyım o yüzden 🌸🌸
Mihrican_22 Bende şuan 27+3 oldum 26 Haziran doğum deniliyor ilk bebeğim de 28 Haziran doğumlu umarım bu bebişim Haziran başı gelip ikizler olmaz 🙈
Sevincrah Hemsire2727 Benim de 29+3 , 13 haziran görünüyor sat a göre ama erkenden de gelebilirmiş. Eşim de 8 haziranda üniversite sınavına girecek, aklım sende kalacak diyor kısmet bakalım😄
Meralkosar ahsenneslii ikizler bebeleri çokmu zor oluyor bende haziran başı doğum yapıcam korktum şuan
Brkn Normal olursa haziran 3 ama sezeryan olursa mayıs 23 bakalım bizim oğlan hangisinde gelmek isticek kordon dolandıgı için doktor sezeryan olabilir diyor 32.haftayı beklicez karar vermek için suan 30+6 olduk