seymanurer İkiz hamişler kaçındı haftadasınız biz 30+5 olduk bugün kontrolde kızımın 1900 oğlumun 1800 kiloda olduğunu öğrendim haftasına göre iyi mi sizde durumlar nasıl 🎈Normalde oğlum öndeydi şimdi kızım öne geçmiş aralarında 100 gram fark var
Funda54 seymanurer maşallah haftasina göre iyi tabiki de bizde 18+5 iz sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Eminesahin1 seymanurer bizde 30+5te oğlum 1430 kızım 1380 gramdı doktor ikizlere göre iyi güzel dedi ama şimdi sizi görünce düşük mü diye düşündüm nasıl besleniyorsunuz 😀
seymanurer Eminesahin1 Ekstra bişey yiyip içmiyorum kızımda hamileyken çok dikkat ederdim bunlarda Allah ne verdiyse 😅 bide çok acıkıyorum sürekli bişeyler yiyorum öyle meyve çok tüketemiyorum yoğurt kefir falan ayran içiyorum ekmek arası yumurta yeşillik kaşar yapıp yiyorum güzel oluyo 🫰🏻
Tugba-ikizler Eminesahin1 valla bende aynı seyı düşündüm bız 33 haftalık olduk bugün kontrolde doktor 1950 bırı dıgerı 1900 dedı banada düşük geldı ama ağır bı bogaz enfeksiyonu gecırdım ılac da alamadım halıyle Yınede 300-400 gr almışlar
Tugba-ikizler Eminesahin1 30+4 de benimkilerde biri 1628 dıgerı 1485 Dı sımdı ıste 300-400 gr almışlar
Eminesahin1 Tugba-ikizler bence iyiler ya son zamanlarda daha çok kilo alıyolar ama bişey merak ediyorum siz kaç kg aldınız? Ben mesela bir buçuk aydır kilo almıyorum hiç 55 kilo ile hamile kaldım 60a çıktım 5 kilo aldım yani bir buçuk iki aydır hala 60 kiloyum ama bebekler devamlı alıyor karnım acayip çatladı harita gibi yani ve çok acıyor
seymanurer Tugba-ikizler Çok geçmiş olsun sonuçta haftasıyla uyumlu gittikleri sürece sorun yok sağlıkla doğsunlar yeter ki 🤲🏻🤲🏻
Tugba-ikizler Eminesahin1 bende 58 le hamıle kaldım 68 olmuşum bencede sadece göbek var Dıger yerlere kılo almıyorum bebısler alıyo sanırım bende ajanlık catlama yok ama hıssedıyorum yanı kaşınmaya başladı
Tugba-ikizler seymanurer çok kilo takıntım yoktu aslında ıste ikiz olunca küvet vs gırmesını istemiyorum sadece tanı kılodan gırılmıyor ama ıste 2 kg üstüne atsaydık ıyı olurdu
kardelen25_ seymanurer daha yapmadım 34+0 dayız şuan da eğer ani bişey olmazsa 35. Haftada doktorumuz gün vericek artık ins🙏 37. Haftada doğum yapmak hedefim ama tabi şartlar ne gösterir bilmiyorum bebeklere bağlı 😅
Eminesahin1 Tugba-ikizler ben çok krem yağ kullandım ama yine de çatladı insanın yapısından sanırım kaşıma sakın bir günde acayip çatlıyor
seymanurer Tugba-ikizler Evet benimde öyle bi kilo takıntım yok tek tabi kilodan küveze girmiyorlar ama 2.5 2.5 olmaları içinde dua etmiyo değilim bari kilodan sorun yaşamamak adına prematüre olmamaları için 🤲🏻
sedasvs Biz 23+4 te 600 ve 520 civarıydık. Şimdi 24+1iz. Pazartesi kontrolüm var ama benimki de bana çok az geliyor:( sizlerin bu haftalarda nasıldı kızlar?
seymanurer sedasvs Ben 23+6 da gitmiştim canım kızım 1200 dü oğlum 1400 kilodan dolayı canını sıkıp üzme en doğru bilgiyi doktorun verir sağlık durumları iyiyse sorun yok demektir benim ikinci hamileleliğim belki ondan dolayı boyledir bilmiyorum