kimoldugunubilirsinsen Pamuk normal doğum hakkında korkunç şeyler yazan herkesin normal doğum tecrübesi olmaması daha komik oluyor maalesef.. Çoğu da normal doğum tercih etmeyen değil yapamayan ve yapmak isteyeni de çekemeyen oluyor. Bahaneleri de hep aynı vajina genişliyormuş.. Sezaryen olmasaydı nolacaktı acaba 😂😂😂
Cennet_kusum16 Valla normal doğumda idrar torbası sarkıyor diye sezeryan oluyorlarsa benim sezeryanda direk irdar torbami deldiler çift ameliyat çıktım napayım ben. Kimine görede sezeryan kolay normal doğum zor. O postta okuduklarıma gördüklerime inanamadim. Her doğum kişiye özel. Korkan veya kaldıramayan varsa ne bu postlara girsin ne de doğum şekli sizce ne olmalı diye sorsun.. Herkes başından geçeni anlatır ne eksik ne fazla korkutmak için yapmaz. Ama bunu farklı algilarsin art niyet ararsın o ayrı…
kimoldugunubilirsinsen Cennet_kusum16 başından geçeni anlatırsın amenna ama başından geçmeyen sağdan soldan duyduğun olumsuz şeyi de korkunç anlatıp iyice insanları germezsin . O bambaşka bir olay oluyor..
Pamuk Cennet_kusum16 O postta işin saçma yani normal doğum yapmayıp teyze,hala,kuzen anlattı diye gelip anlatmalari.. Yaşamadığını şeyi nasıl böyle net ve çirkin anlatabilirsin ki.
kimoldugunubilirsinsen Pamuk onların vajina genişlemiştir, idrar torbası sarkmış, çişini de tutamıyordur kesin,😂 hep bilerek yapıyorlar Bu doktorlar insanlar çişini tutamasın kocaları onları aldatsın diye…
Tugbaakcy kimoldugunubilirsinsen doğum yapacak annelerim her doğum şekli doğum olarak kabul edilir. 10 ay önce kendimi bu şekilde motive ederek 2 doğuma da hazırladım psikolojik olarak. Doğum hikayeleri okuyup, doğum yapanlara sormadım asla. Sancımı dahi sormam nadirdi. Önce kendim bilinçlendim. Tavsiyemdir. Normal doğum evet ağrılı sancılı ama sezeryande aynı. Biri doğumda diğeri doğum sonrası sancılı. İki şekilde de anne oluyoruz. Eğer normal doğurmasaydım dahi sezeryandan korkmadım. Doğum anında bebeğimin kalp atışı düştü açıklığım 6 cm alın beni sezeryana dedim ağrıdan mı? Hayır. Önceliğim bebeğimin sağlığı dedim. Tabi almadılar😅 ama ben şuan anneyim. Doğum mu? Unuttum. 2 evlat kaybedip anne olma serüveninin sonuna gelince inanın ne doğum şekliniz ne çektiğiniz acı umurunuzda oluyor. Kulaklarınızı tıkayın ve o bebeği bebeğiniz nasıl isterse öyle doğuracağınızı kabullenin sağlıkla kavuşun önceliğiniz bu olsun🥰
Cennet_kusum16 Başından geçeni anlatınca da korkutuyorlar derler. Yani ben başımdan geçeni anlatsam kesin derler 😁 En iyisi bu tarz postlara hiç izin verilmesin herkes kendisi yaşasın deneyimlesin yazık günah üslupsuz kırıcı sözler söylenmiş. Karşıdaki gebe mi kadın mı hiç umurunda olmamış
kimoldugunubilirsinsen Cennet_kusum16 kız bana hastayım diye aklımla ilgili hakaret etti kadın ben daha ne deyim acaba. Hastayım yani bildiğin hastalık aklım fikrim yerinde 😂😂😂 ben bambaşka bi şeyi diyorum o bambaşka bi şeyi diyo en son beni de delirtti
Cennet_kusum16 kimoldugunubilirsinsen evet en çok ona kızdım bende de epilepsi hastalığı var. Bir insanı hastaligindan vurmak kadar çirkin bı davranis görmedim birde ilahiyat mezunuymus hiç yakışmadı. Kadınlığı geçtim insan olan kimse karşısındakine bunu yapmamalı.
Cennet_kusum16 kimoldugunubilirsinsen evet normalde depakin kullanıyordum gebelik istediğim için Keppra’ya geçtik onunla devam ediyorum. Sen
kimoldugunubilirsinsen Cennet_kusum16 lamictal kullanıyorum ben de sözüm çok çok düşük ama yine de izin alamadım noemal doğuma
Beybun_29 Aylinalacam tabi canım valla öyle bir korku sarmış ki beni de ağrım sancım var ya daha kötü olursam diom. Sezeryanda korktum ben uyanıkken karnımı kestiklerini bilirsem panik atak olurum ben kötü olurum hiç gelemiom öyle şeylere kardeşimin elinden dikiş alınırken bayılmışrim görme tahammül edemem fikri bile beni delirtir
Hazalaskin kimoldugunubilirsinsen ohooo bana biri demişti ki normal doğum müthiş bir haz her kadın şartlar el veriyorsa yaşamalı yazmıştım. Hayattaki tek başarın bebeği vajinandan çıkarmak olduğu için insanlara normal doğumu övme herkesin vajinası seninki gibi çuval gibi olsun diye yalan atma demişti biri 🤣
Cennet_kusum16 kimoldugunubilirsinsen bana hiçbir zaman normal yapamazsın demediler aksine yaptırırız dediler ama 2 Gebeliktede bebek Makat gelisli oldu hiç hastaligimdan ya da ilaçtan dolayı engel koymadılar. Dünde burdan birisine aynı şekilde epilepsi var diye normal yapamazsın demişler.
Hazalaskin kimoldugunubilirsinsen kız yok öyle bişey ya sene kaç olmuş eskidenmis o evlerde doğum yapanlar yaşayabiliyormus bu durumları çoğu şehir efsanesi