Dilarao0 KbK ayaz ismini anlamından ötürü pek önermiyolar soğuk sert mizaçlı gibi, Atlas da herkes koydu bence Yağız çok güzel bir isim 🌸
bahocum KbK artık nolur şu Atlas isminin modası geçsin ne isimmiş 😂 ayaz kulağa gelse de verdiği his güzel değil bence aklıma hemen soğuk geliyor. Yağız o yüzden
sevvalcik İki isim düşünürsen eğer yağız atlasda çok güzel ama tek isimde atlas benimde isim listemde var 😍
KbK sevvalcik gerçekten zor bir durummuş yağız arel mi olsun dedik tek isim olsun iki isim zor oluyor diye atlas mı olsun dedik karar veremedik bir türlü
KbK Boncukk123 bizde ilk cinsiyeti öğrendiğimiz de Yağız Efe olsun diye düşünmüştük ama iki isim kullanması zor oluyor diye vazgeçtik
KbK Dilarao0 evet bnde ayaz ismini anlamından ötürü pek içime sinmiyor geri iki isimi de herkes koyuyor bu dönemin popüler isimleri karar vermek gerçekten zormuş
Semsvs Boncukk123 2.5 yaşında oğlum şuan 2. Oğluma hamileyim bende sızın gibi erkek Bebek isimleri arıyorum
sevvalcik KbK gerçekten çok zor bende hala karar vermedim ben yiğit atlas diyorum eşim Yiğit Alp diyor başka isimlerde görünce fikrim değişiyor