Deletedmom05 Kızlar bu sene erkek senesimi forumda kimi görsem erkek. Kız annesi hiç denk gelmez mi😗 çoğunluk erkek miii
Temmuzz Deletedmom05 forumda değil ama etrafımda kimi duysam erkek benim temmuzda henüz cinsiyet öğrenmedim ama bakalım 😊
Babyboymom Deletedmom05 Evet canım bu sene erkek senesiymiş bana hemşire öyle dedi 😅 Ama bnm cinsiyetim belli değil daha 🙈
Deletedmom05 Temmuzz Aynen forumda da cevremde de herkes erkek. Bende temmuzda doğum yapıcam Allahn izni ile.
pamuksekerinannesi Dogabebek Benim kuzumda kız ve Nisan da doğacak İnşallah.. Sanırım nisan ayı kız ayı diğerleri erkek😂
Deletedmom05 Babyboymom Aynen canım bende duydum bi arkadaşımdan onada hemşire demiş. Hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin💙💕
blackcatS Deletedmom05 arkadaşımın ki erkekti benden üç hafta önce doğurdu benim ki de erkek bende bi haftaya doğuracam inşallah 🤗👶🏻💙
Umudumm Oziss valla mide bulantım felan yok olmadı benım hiç , bazı şeyler koktu herşeyi yiyemedım halsizlik felan oldu ama onları da cok takmıyorum cok büyük bi belirti yok yani erkek gibi ondan 😂😂
Ayazz Oziss bn hep eksi yedim fazla bulantim olmadi agrim cok oldu bn kiz diyordum ama erkekmis ilk oglmda tam tersiydi 😂🤣
MdhTpz Bence de erkek kimi hamile diye duysam erkek 😀 bide genelde alisveriste falan hep erkek kiyafetleri tukenmis oluyo 🙈🙈 vee benim de prens im yolda 💕
Aysenaz Çoğu kişi cin takvimine gore bebek yapıyormuş ve çoğu da doğru çıkıyor diyo siz inaniyormusunuz bendede kiz çıkıyor programa göre
drisFatmaDemirta Aysenaz o program yalan bence herkese kız diyor ama ya tutarsa şeklinde bende tutmadı minik bi paşam olucak 😍
Bgmmclk Aynı konuyu az önce başka bir başlık altında yazdım herkesin erkek bakalım bizimkiler ne olucak Çin takvimi benim de kız çıkıyor ama hayırlısı bakalım ister istemez insan merak ediyor allh hepimizin bebeklerini kucagımza almayı nasip etsin 🙏🏻