sanem_harun dmlonrr ben ilk gebeligimde zeytinyağı kullan falan demişlerdi kullandım ama faydası olmadı. Çatlak Çatlak oldu basenlerim kasiklarim falan. Ama ablam da aynı zamanda doğum yaptı ama onda hiç Çatlak olmadi bence bu kişinin derisinin esnekliği ile ilgili.
Ftmaa28 Hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı vs bunlar tüyleri besleyen şeyler tüylenme yapmaz mı 🙄 bir de ben çatlamanın genetik olduğunu düşünüyorum kimisi var ne yaparsan yapsın catlamış kimisi var hiçbir şey kullanmasa da çatlamıyo. Ben zayıf olduğum halde çatlaklarım hep vardır mesela ama yine de bir şey alıp süreceğim catlayacagımı bile bile kısmet😃😃
Bulutsevdasi dmlonrr ilk gebeliğimde lierac bioil kullandım yinede çatladım. Bu gebeliğimde mustela kullanıyorum öncekine göre daha az çatlak var 30 haftadayım
Ecoliiii Palmers markasının Tummy Butter ını öneririm, gün boyu nemlendirme sağlıyor, katı formda ama elde hemen eriyor.
sumeyye-11 Cansubasar yaklaşık iki hafta sürdü canım, dr gittim advantan m losyon verdi sadece kızarık olan yerlere sürdüm 3 güne geçti
Gizmcivil Kızlar benim ilk hamilelegim 20 haftalık olduk bende Hindistan cevizi yağı ve bio oil kullanıyorum şu an 1 2 var çatlak en yoğun dönemleri son donemleri mı oluyor aşırı çatlar diye çok korkuyorum
Esrahrz dmlonrr çatlak icin bende bi ürün degilde kombin olarak urün vermislerdi .ondan kullandm cokda memnunum canım.uzman arkadaşım var dilersen senn icin bu konuda gorusebilirm onunla
Kbrbydk Limonlukekkk çoğu kişi söylemiş. Ben bir kadın uzmanı videosunu izlemiştim ama yine bir araştırayım.🥰 teşekkürler ♥️