Ddermuka Erzurum Buhara hastanesine gitmeyi düşünüyorum güncel fiyatları bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Muayene ücreti ve sezeryan doğum
Edaacar-ozkan Ddermuka doğum ücretini bilen de ve önerdiğiniz kadın doğumcu varsa yazar mısınız bende orada doğurmayı düşünüyorum
Ars-2659 Ddermuka Ben Fatma Aydına gittim muayene ücreti 695 tl sezeryan ücreti 13900 tl idi. Geçen hafta doğum yaptım.
Tanas_ Ars-2659 normal doğum mu oldu sizin acaba fatma yı çok merak ediyorum normal doğumda nasıl neler oluyor siye bende onda düşünüyorum da
Ars-2659 Ddermuka Fatma Aydın ya da Hümeyra hanımı öneriyorlar genelde. Ben Fatma hanımdan memnun kaldım.
Ars-2659 Edaacar-ozkan yani ben direk sezeryan olmak için gittim normal de yaptırır muhtemelen. Ama Buhara genelde Sezeryana yönlendiriyor.
Tanas_ Muayene 695 evet ama fatma Aydın sezeryancı değil normalse normal doğum yaptırtıyor hümeyra direk sezeryancı diyorlar kendisini tanımıyorum hiç bende fatma da düşünüyorum
monaroza26 Hümeyra Dr a gittim 34.haftadayim sezeryan vs demedi herşey yolunda gider ise normal olabileceğini söyledi
Sydah Demet hanıma gidiyorum kendiside bebeğin durumuna göre doğum belirliyor ama çoğunlukla ve bormal doğuma teşvik ediyor canım drm 💜