azracan20 Sakin olun 🌼HPV testiniz pozitif çıktı peki HPV türünüz tip kaç ve CIN kaç çıktı? Bence doktorunuzu değiştirmelisiniz çok doğru yönlendirmediği ve sizi sürekli tedirgin ederek psikolojik olarak etkilendiğini görüyorum.
HPV ,HIV değildir . Virüs illet lanet diye kendinizi üzmeyin. Bir şekilde bulaşmış . Doktorlar genel olarak der ki eşlerden hangisinin hangisine bulaştırmış olduğunu tahmin edemeyiz ya da ne şekilde olduğunu. Sadece cinsel yolla bulaşan bir şey değil diye biliyorum. Ağda salonlarından bile şüphe duyuluyor. Evliliğinizde sıkıntı çıkarmayın bu yüzden,kabullenin ve ne yapabilirsiniz ona bakın. Siğil tedavisinde türk doktorlar baya iyiler. Ayrıca siğil doğum sırasında bebeğe geçeri ilk sizin doktorunuzdan duyuyorum,şaşırdım.Siğillerini yaktırarak Gardisol9 aşısını 3 doz yaptırarak bağışıklık sisteminizi güçlü tutarak (Alkol,sigara yasak) vücudunuzdan atabilirsiniz . Kız çocukları için 9 yaşından itibaren yapılabilen bir aşı ama bizim ülkemizde HPV , AIDS gibi algılandığı için insanlar genelde kulak ardı ediyor ve eleştiriliyor. Siz iyi bir doktorla görüşün aklınızdakileri sorun gebesiniz stres size iyi gelmez dikkat edin