Brylcu96_ sanırım yaaa
ACİL /karın sertleşmesi
Hasret18ayaz cok belli degil gibi ama anlasilir mi bilemedim gecen hadtaki fotgoraf bunlar 33 deydim
ilkgozagrim__ evet aynısı korkma sakin ol ben doğumu birazda kendim başlamıştım hurma yiyerek
MorKelebek54 bunlar daha çok bebeğin verilmesinden oluyor bu haftalarda ama o son haftalarda olan farklı karnın pstliycak gibi oluyor yamuk yumuk geziyorsun aynı zamanda hafiften sancı geliyor o esnada
Hasret18ayaz ben daha başlamadım hurmaya kuzu göğüs uyarması yaptım ama bugün sarı geliyordu ama fışkırıyordu bazen gelirken sarı su gibi göğüsümden tahmini me zaman doğar bebiş senceee bekler mi 1-2 hafta yoksa beklemez mi sence
ilkgozagrim__ ben göğüs uyarmasindna sonuç alamamıştım hurmayı yediğim gün doğuma gittim 1 hafta beklerde 2 yı zor
ilkgozagrim__ kasılma bnde 36+2 haftalığım bnde de oluyor
- Düzenlendi
Hasret18ayaz açılma var mıdır sence hiç çatı muayenesi olmadım bide 2 hafta beklemez mi dersin
hayalim35 Anladım canım sıklıkla olmaya başladı bende
Hasret18ayaz he iyi o zaman canim cok saol icim rahatladi valla ☺️ bide bisi daha sorcaktim dun gece regli agrsii gini bel agrim oldu sag tarafda bu da nkrmal mi? Bi kac keredir de vajinamda igne batmasi gini bisi oluyo bunlar ne demek oluyo biliyo musjn bi fikrin var mi
Hasret18ayaz bi haftadır yedim bir durum yok normal bekliyorum hatta 😂😂
MorKelebek54 kanala yerleşiyo bebegin olabiliyor bunlar vajinada hissetmen normal
- Düzenlendi
birhamilelikgunlugu erken dogum gini bi durum soz konusu olmaz ama dimi canim ilk hickirigini da karin boslugumda hissettim 29. Haftamda ama sonra hep kasiklarimda hissettim hafasi asagida demek oluyo galiba bu
birhamilelikgunlugu alsam yemekten sonra yemiştim saat 20.00 da suyum geldi
MorKelebek54 ayak ağrısı derler bizde haftan ilerledigi için nromal artık
ilkgozagrim__ benim hiç avilmam yoktu suyum geldiğinde acilden doğum haneye çıkana kadar 1 cm olmuştu
Hasret18ayaz hmm öyle mii bende daha hiç bişey yok sadece sertleşme var kuzu şuanlık
ilkgozagrim__ bebeğin oraya kayıyor bebeğin zorluyor benimkide sağ kısmı zorluyor ultrasonda aynı şeyi yaptı doktor hareket ediyor geriliyor bebek hareketi o dedi
ilkgozagrim__ Bnmde çok oluyor canım valla arkadaşım kontrole gitmişti hastaneye o günde kasılması vardı 4 cm açıklığı olduğu için yatışı yapıldı sadece kasılma vardı sancı yoktu kızımda kaç ay öyle çektim bırak açılmayı doğum bile başlamadı bnde kısmet