MorKelebek54 bunlar daha çok bebeğin verilmesinden oluyor bu haftalarda ama o son haftalarda olan farklı karnın pstliycak gibi oluyor yamuk yumuk geziyorsun aynı zamanda hafiften sancı geliyor o esnada

Hasret18ayaz ben daha başlamadım hurmaya kuzu göğüs uyarması yaptım ama bugün sarı geliyordu ama fışkırıyordu bazen gelirken sarı su gibi göğüsümden tahmini me zaman doğar bebiş senceee bekler mi 1-2 hafta yoksa beklemez mi sence

Hasret18ayaz he iyi o zaman canim cok saol icim rahatladi valla ☺️ bide bisi daha sorcaktim dun gece regli agrsii gini bel agrim oldu sag tarafda bu da nkrmal mi? Bi kac keredir de vajinamda igne batmasi gini bisi oluyo bunlar ne demek oluyo biliyo musjn bi fikrin var mi

birhamilelikgunlugu erken dogum gini bi durum soz konusu olmaz ama dimi canim ilk hickirigini da karin boslugumda hissettim 29. Haftamda ama sonra hep kasiklarimda hissettim hafasi asagida demek oluyo galiba bu

Nnoktaa, başlığı ACİL /karın sertleşmesi olarak değiştirdi.

ilkgozagrim__ bebeğin oraya kayıyor bebeğin zorluyor benimkide sağ kısmı zorluyor ultrasonda aynı şeyi yaptı doktor hareket ediyor geriliyor bebek hareketi o dedi

ilkgozagrim__ Bnmde çok oluyor canım valla arkadaşım kontrole gitmişti hastaneye o günde kasılması vardı 4 cm açıklığı olduğu için yatışı yapıldı sadece kasılma vardı sancı yoktu kızımda kaç ay öyle çektim bırak açılmayı doğum bile başlamadı bnde kısmet