asel-yasarrr Mrv1234sim Allah kurtarsın 😂😂gerçekten bu ikinci gebeliğim hamilelik çocuk bakmaktan daha zor 😂
Cennet_kusum16 Mrv1234sim sabaha kadar pencere açık yattigim için ciğerlerimi usutmusum 2 buçuk haftadir öksürük geçirmeye çalışıyorum. Üstüne bide doğumum olabilir ve sezeryan. Dikkat etmeye çalışın
btytgy Mrv1234sim 30 hafta oldum ama bayadır böyle yanıyorım kışı kısa kollularla geçiridm normalde çok üşüyen biriyim eşim hayret ediyor😂 kız bebek ısıtırmış derler bilmiyorum tesadüf mü kız bebiş bekliyoruz☺️
Mrv1234sim btytgy valla banada doktor hariç her yöntem herkes kız diyor ama bilmiyorum cinsiyeti bakam detaylida belli olcak ozeldeki erkek dedi devletteki detaylı bekle dedi
sryy Uff az evvel yasadım bunu bi kaç gündür yasıyorum bi sıcak basması terleme sıkıntı basıyor sekerim tansiyonumda normal cıkıyor acaba doğum ansızın gelcekmi diye endişeleniyorum
Simge22 Mrv1234sim her zaman terlemeyen ben sanki sıcaktan böyle terliyormusum gibi oluyir gece yatarken sıcak basıyor yatamıyorum