Mrv1234sim Kızlar beni aşırı sıcak basıyor ya 18 haftalikim ama yanıyorum sanki böyle olan varmi neden acaba bide sürekli uyumak istiyorum kafam kalkmiyor oğlumda hiç böyle olmuyordum
Lina_alya_aras Mrv1234sim sıcak basması bendede oluyor hemde ben hamileliğin en başında olmama rağmen uyku bende de oluyor gündüz uyuyorum arada akşam uyuyorum gece hiç uyumamış gibi uyuyorum 😁
Letubra Mrv1234sim ooy oyyy seninde dogum yazq geliyor, simdi yaniyoruz yazin 40 derecede ne yapicaz acabaa
asel-yasarrr Mrv1234sim bende ilk başlarda yoktu Şuan 33+4 oldum bende de çok fazla sıcak basması oluyor hormonlardan dolayıymış
Mrv1234sim Letubra Letubra vall bilmiyorum benim ilkinde ağustosa denk geldi ama hiç böyle olmadım bunda yanıyorum ya
Lina_alya_aras Mrv1234sim bana herkes yat yat bunlar iyi günlerin diyor 😂 sanki taş çekecem sonrasında
Cennet_kusum16 Mrv1234sim hayatımda ter nedir bilmeyen bı insanım 2 gebeligimde afedersiniz donuma kadar ter içinde kalıyorum. En soğuk havalarda bile pencere açtirdim. Doğumdan sonrada bir süre devam ediyor sonra bitiyor. Umarım son 3 ayınız yaza denk gelmiyordur bayağ zorlar insani
Mrv1234sim Cennet_kusum16 geliyor doğum agustosta ya şimdiden yanıyorum soğuk şeyler içtim boğazlarım şişti bu yüzdende ama yanıyorum yani
Cennet_kusum16 Mrv1234sim sabaha kadar pencere açık yattigim için ciğerlerimi usutmusum 2 buçuk haftadir öksürük geçirmeye çalışıyorum. Üstüne bide doğumum olabilir ve sezeryan. Dikkat etmeye çalışın
meelooss 33+6 haftalığım bende de aşırı derece de ateş basması var durduğum yerde vücudumdan ter akıyor niye böyle anlamadım
Mrv1234sim meelooss bende anlamadım valla ilkinde ağustosa denk geldi hiç bisey hissetmedim bunda yaniyom
Mrv1234sim Lina_alya_aras ilk çocukmu doğunca uykuya hasret kalınıyor canim çünkü banada öyle diyolar ama yatamıyorum ki sürekli ufak oğlum var
esraelt İlk üç ay aşırı üşüme vardı şimdi 7. Aydayim bir aydır ben de geceleri özellikle ter içinde uyanıyorum. Şu anda da balkonun kapısını açıp ince pijamayla oturuyorum dışarısı 8 derece
asel-yasarrr Mrv1234sim Allah kurtarsın 😂😂gerçekten bu ikinci gebeliğim hamilelik çocuk bakmaktan daha zor 😂