Mrveeebade Haftadayım sol kasıgımda regl olacakmışım gibi ağrı oluyor hafif , sonra geri geçiyor . Ara sıra oluyor neden acaba
Semaa00nur Mrveeebade merhaba bu haftalar da bebek kanala yerleşip dönmeye çalıştığı zaman görülüyor bu şikayet diye biliyorum kendimi takip edin eğer geçmez ise doktorunuza görünün bi nst bağlayıp sancı mi değil mi bakarlar 🤗
Temmuzmucizesi26 Mrveeebade merhaba bende 35. Haftadayım bugün başladı sol kasığımda hafif sırtıma da vuruyor sizin hala devam ediyor mu acaba
Adenala Mrveeebade Eğer 5 dakikada bir oluyorsa doğum sancısı oluyor galiba sıklaşıyorsa diğer türlü dinlenince geçip arada oluyorsa yalancı sancı 35. Haftaya girdim bende de oluyor
Mrveeebade Acaba devlet hastanesinde Nst ye bağlarlar mı , normalde özele gidiyorum ama devlete de görünmek istiyorum
Mrveeebade Kahvemsi-05 acilden mi giriş yapmam gerekiyor , akşam gidicem cnkü , sanırım sancın olmadığı sürece nst ye bağlamıyorlar diye duymuştum
Mrveeebade Temmuzmucizesi26 gündüz bsey yok canm bazen geceleri sol kasıgım ağrıyor bacağım ağrıyor 😣
Temmuzmucizesi26 Adenala hastaneye gitme gereği var mı ki ? Aralıklarla geliyor sürekli değil alt tarafıma da vuruypr 35. Haftadayız nst yaparlar mı ki acilde
Adenala Temmuzmucizesi26 Nst de bakarlar bence belki de yalancı sancıdır benim geceleri oluyor özellikle adet sancısı gibi