Sevde11 Kylnazli önce yaptirdigin sonuçları görmek istiyor mesela rahim filmi varsa hormon testleri bir de eşinin sperm testini bunlar bulunsun yanınızda
Sevde11 Sevde11 siz gebe kalabiliyorsunuz büyük ihtimal tüp bebek yapmaz hemen ,ilaç tedavisine baslatir
Kylnazli Sevde11 Yazdıklarınıza çok memnun oldum , peki şimdi bayramda açık olucaklar mı biliyormusunuz , peki gelip sıraya girsem inşallah iyi olur
Sevde11 Kylnazli bayram da açık olmazlar benim randevum ayın sekizinde bayramdan bigun önceye verdi sekteri bayramda kapalı , ama siz yine se telefonu sürekli arayın belki açarlar
Sevde11 Kylnazli rica ederim çok iyi mütevazi bir doktor her derdinizi bıkmadan dinler çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bebekler nasip olsun
Kylnazli Sağolun çok teşekkür ediyorum , rica etsem muayneye gittiğiniz gün hangi tarihte poliklinik açılıcak sorarmısınız bana buradan dönüş yapsanız çok sevinirim valla olmadı instagramdan da ekleyebilirim sizi
Sevde11 Kylnazli sorarım canim hatta ben sizin için randevu alabilir miyim gidince bi sorayım İstanbuldan geleceksiniz ,
Meva42 Sevde11 biraz zaman geçmiş ama yazmanizin üzerinden bende Ali beye randevu almaya çalışıyorum ama bir türlü alamıyorum nasıl alabilirim acaba
Hatice4200 Kylnazli çok iyi bir doktor o size bir yol gösterecektir çok geçmiş olsun 1 dakikalık pek dahi olsa iğne başlıyorlardı sizde başlamadılar mı
Kylnazli Hatice4200 başladılar bu doktorumda elinden gelen herşeyi yaptı gerçekten ama olmadı malesef , siz ne biliyorsunuz doktor hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
2G2M_U Kylnazli bana bebegın yok dediler Konya’da bir hastanede sonra ağlayarak dr Azer Aras Uluğ gittim ben ilk tecrübem İyiki iyiki azer hocayı seçmişim ve randevuları 1 ay önceden alıyordum çok yoğundu suan oylemı bilmiyorum