Bebegimsu350 Demet_parlak49 benim ilk kızımda o haftalarda sizinki kadar di hep minyon dediler geri geliyo dediler hatta doğum sonfasi kuveze girebilir dediler 2300 doğdu kuvezede girmedi masallahida var şimdi oğluma hamileyim bol bol kaşar yiyorum yumurta yiyorum kilo alsın diye muz ceviz
Gizyy Demet_parlak49 geriliği sadece beslemeye bağlamak doğru değil altında yatan nedeni detaylı da illa ki doktorunuz söyleyecektir ona göre bir yol izleyin bence. Mesela benim bebeğim de bebeğe giden damarlarda darlık olduğu için bebeğe yeterince kan gitmiyordu o yüzden gerilik oluşma durumu var demişti ama biz kan sulandırılarak falan tedbir aldık. Dediğim gibi doktorunuzla detaylı bir şekilde konuşun umarım önüne geçilmeyecek bi şey değildir içinizi rahat tutmaya çalışın.
arventuba Gizyy katılıyorum benim de rahmimde darlık varmış ameliyat oldum kanımda pıhtı varmış onun için de kan sulandırıcılar aldım sadece beslenme sorun değil ancak gebeyken bazı tetkikler yapılamayabilir ben gebelikten önce yaptırmıştım hsg ameliyat kan testleri vs bakıldı ve tedavileri önerildi gebelikte hsg yada diğer tetkikler oluyor mu bilgim yok. olmuyorsa da sağlıklı beslenmeden zarar gelmez 💖
mmozaa Demet_parlak49 günlük 2 bardak kefir, 2 muz, çiğ kuruyemiş, bir kase yoğurt, bol kaşar, bol meyve ve havuç tüketin. temizlik vs çok aldırmayın dinlenin açık havada durun güzel müzükler dinleyin. normale yaklaşacaktır inşallah🌸
Merve1234Merve Busra1819 gittiğiniz doktorlar ikili test yapmadı mı ya da ense kalınlığı burun kemiği onlara bakmadılar mı
Busra1819 1zehrs Haftasıyla uyumlu deyip deyip gönderdiler çocuk bir haftada down sendromlu oldu zaten. Başka doktora gittim o da bu çocuk %90 downlu değil dedi gönderdi
Busra1819 Merve1234Merve İkili test 1/10000 ihtimal dediler yani çok düşük bir risk o yüzden bana 3 lü test yapmadılar bile benim çocuğumun ensesi falan normaldi devlet hastanesi herkese öyle diyor kardiyoloğum benim çocuğumun kalbindeki deliğin down sendromlu çocuklarda olan delik türünden olmadığını doğuma kadar kapanabileceğini söyledi
Canan2625 nurcan05 merhaba perinstoloji size amniyosentez önerdimi benimde aynı doktor bana amniyosentez önerdi