fundatlas Zzeeyynepp ay hiç korkmayın valla bende okur okur korkardım bide canım tatlıdır yani ama gerçekten 0 acı 😂❤
Zzeeyynepp fundatlas benimkide çok tatlı normalde hep alttan ultrasonla bakıyor onda bile aşırı rahatsız oluyorum kasıyorum her seferinde kendimi 🥹
fundatlas _Tazeanne açılma muayenesi daha olmadım ama iki parmağı ile muayene etti sokup bi döndürdü açtı o kadar ve sadece rahatsızlık hissi verdi ağrı acı olmadı 🥰❤
fundatlas Boncukk123 yok gerçekten hiç okuyup korkutmayın kendinizi, benim canım tatlıdır gece uyuyamadım korkudan burdaki yorumlardan ama hiç yani 0 acıydı 🥰❤
fundatlas nurcan05 devlette normal odaklı olduğu için yapılmıyormuş sanırım ne olursa olsun önce normal deneniyormuş
fundatlas Zzeeyynepp benimde başlarda gaz sancılarımdan dolayı bebeğinde göremiyordu gazdan o yüzden hep ultrason ile bakardı vajinal olarak, o daha uzun sürüyor daha çok rahatsız ediyor haklısın
Serendipity16 fundatlas ya bu çatı muayenesi ve açıklık muayenesi aynı şey mi bana acilde 2 kere açıklık baktılar hiç korkulcak bir şey değildi saniyelik bi durum çatı muayenesi de böyle mi oluyor acaba
Temmuzmucizesi26 Serendipity16 evet ikiside aynı şey oluyor sadece çatı muayenesinde fark içinizde sağa sola parmaklarıyla kontrol ediyor sanırım. Zaten en zor kısmıda ilk giriş anı parmakların girdikten sonra hissedilmez
fundatlas Serendipity16 daha açıklık muayenesi olmadım ama bugün çatı muayenesi olduğumda söylemedi yok sanırım açıklığım eğer aynıysa. Bebişte daha inmemiş beklemedeyiz 🥰
Serendipity16 fundatlas bence açıklığada aynı anda bakıyorlardır ya açıklığınız yoktur belki hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
Birminikannesi_2018 fundatlas nolursa olsun en zorlandigim şey bu çatı muayenesi doğumdan dgilde surekli bakmaları benim psikolojiyi yok ediyor…🤷
fundatlas Birminikannesi_2018 doğum esnasında sürekli bakılıyormuş evet o benide çok geriyor 🥲ama en azından acılı bir muayene değilmiş onu öğrenmiş oldum 1 gün katlanacağız artık sancılara da muayenelerede 🥲