Burdan forumdan aratıp çatı muayenesini araştırır kendimi pozitif tutmaya çalışırdım. Bugün hastaneye gideceğim diye gece uyuyamadım 🥲 önce normal karnımdan ultrason ile baktı bebeğimin ölçümlerini yaptı 37 haftalık tam 3 kilo olmuş minik prensim 💙 sonra küçük bi muayene zamanımız geldi dedi çarı muayenesi mi geçen hafta demiştiniz dedim evet dedi. O çıkınca hazırlandım hemşiresi yardım etti sonra geldi eldiven giymiş şimdi elime jel süreceğim ve sadece iki parmağımla bakacağım çok kısa sürecek dedi adım adım anlattı ama çok kastım kasma bişey yok çok kısa sürecek dedi 3-4 saniye ya sürdü ya sürmedi çıkardı direkt ve sorun görünmüyor dedi bebeğim hala yukarıdaymış sadece 🥰 bundan sonra aşağı indirmek için uğraşacağım. Buarada kastığım için rahatsızlık hissi duydum asla ağrı acı sızı olmadı. Lekelenme vs de yok şuan 2 saat geçti. Zaten çok fazla sokmadığını anladım yani 3 saniye falan sürdü. Umarım birilerine faydalı olur detaylı anlatımım 🙏🏻🥰 Herkesin sağlıklı doğumları olsun, sağlıkla kavuşalım inşallah miniklerimize 🙏🏻🥰❤❤