HalisEbruoban Esmagnc anladım vende bostancıda oturuyorum bu tarafta olsaydın fıyatlar daha uygun dıcektım benım doktorum hem cok ıyı hemde fıyat olarak uygun 1500 lıra ama arastırırsan eminim o taraftada uygun bı hastane bulursun
YamurKarabulut Benim olacağım hastanede de indirimli hali normal ve spinal sezeryan 2000 epidural istersen artı 400 ama buna şükür İstanbul’da yaşıyordum önceden orda 10-15 bin arası kurumsal özel hastaneler ... cidden pahalı ama içinde bebek çocuk geçen herşey faiş fiyatlara satılıyor zaten
Fyzard Bende batı bahata gidiyorum normal doğum özel oda ve doktor dahil 800tl demişlerdi yılbaşından önce. Zorunlu Sezeryan 1000 isteğe bağlı sezeryan 1200 aşırı lüks bi hizmeti yok ama doktorum herşeyle bizzat ilgileniyor normal düzeyde iyi bir hastane yani
Deryalp Fyzard bendee oraya gidiyorum daha fiyatlarını sormadım 2 hafta sonra kontrole gittiğimde fiyatını sorucam bakalım ne kadar olmuş.
EmineTavan Ben Dragos Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesine gidiyorum. Şuanlık doktorumdan da hastanemden de memnunum. Fiyatı olarak da sigortalı normal Doğum 2000, sezaryen 2500. Odalar da gayet güzel.
Emsu4848 Prensimizibekliyoruz merhaba, bende Bodrum’da yaşıyorum ve dediğin gibi özel hastanelerde Doğum fiyatları 4500 ile 5500. Hangi doktora gidiyorsunuz?
Prensimizibekliyoruz Emsu4848 aaa öylemi😊acıbademe gidiyorum Tahir Ateş’e❣Siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz.
HalisEbruoban AhmetGizemBlbl avicennaya gidiyordum doktorum klinık actı su anda oaraya gıdıyorum 1500 normal dogum 1600 sezeryan ama doktorumdan cok memnunum
HalisEbruoban AhmetGizemBlbl avicennaya gidiyordum doktorum klinik actı sımdı oraya gıdıyorum normal dogum 1500 sezeryan 1600 soner dogan yılmaz cok ıyı bır doktor
Eylem Tekirdağ özel yaşam hastanesine gidiyorum spinal sezeryan doğum yapicam 2500 tl suit oda istersek fiyat değişiyor
Nuranaliayaz1 Eylem canım bende tekirdağ merkezde oturuyorum star medikale gidiyorum filiz hanıma fiyatları daha sormadım 3 yıl önce de orda yapmıştım spinal sezeryan 1500TL
scl Sanirimanneoluyorum diyarbakırda görev yapıyoruz canım o yzden arkadaşımda burda doğum yaptı diyarbakır memorial. Bu dediğim arkadaş geçen sene yaptı. Eşimin arkadaşı aralık ayında doğum yaptı yani geçen ay dün gece sorduk normal doğum hepsi 2000 verdik dedi. Doğum sonrası çocuk doktoru vs ücretsiz yararlandık dedi 😌 ben epidural olmak istiyorum nasipse oda ek ücret oluyomuş sanırım
Fyzard Deryalp hiç duymamıştım adını ama hastane genelindeki doktorları iyi 😊 serkan bey ve ahmet bey hariç 🙅♀️
Emsu4848 Prensimizibekliyoruz Şermin hanım var konacıkta Güvencer ve Çiftci kliniği duydunuz mu bilmiyorum?
Prensimizibekliyoruz Emsu4848 evet ilk hamileliğimde ona gittim bir kere ve o kadar bilinçsiz bir doktorki nasıl muayne edileceiğini bile bilmiyor ve 5 haftalıkken düşük yaptım bidahada asla gitmedim o kadına.sana tavsiyem gitmemelisin cidden hiç iyi şeyler duymuyorum onun hakkında.
Emsu4848 Prensimizibekliyoruz bende geçen yıl düşük yapmıştım o aralar Acıbadem’e gidiyordum o yüzden değiştirmiştim ama şuan başka doktor arıyorum ama henüz bulamadım buralarda hem düzgün hem uygun bir doktor bulmak çok zor.
Sudenazz Gzdykpln Canım Avicennada ne kadar fiyat ben sezeryan istiyorum Esenler medipole gidiyorum ama oradan da fiyat almadım henüz
Esmagnc Sudenazz Avicenna daha uygun fiyatlı ama temiz bir hastane değil o yüzden içime sinmedi orası ..Güvenemiyorum oraya da Özel Levent hastanesi var 4.leventte birde oraya bakacağım .
Gzdykpln Sudenazz 1500 du ama yeniyilda fiyatlar artmis olabilir muayene ucreti 60 tan 70 e cikmis cunku
cgdem_bal Sudenazz bende esenler avısenna ya gıdıyorum normalde 1250 ydı gecen hafta sorduk yılbasından snra zam gelmıs. normal de sezeryan da 1500". ıstege baglı sezeryan 2000 lıra
Sudenazz Esmagnc benimde ilk gebeliğim ve buraya yeni taşındığım için pek bilgim yok hastaneler hakkında siz nerede oturuyorsunuz ?