Lavinya21 dhbetul amaa çok güzelleerr teyze balının cicileriii😍😍 masAllah yaa sağlıkla hayırlısıyla gelsin kuzum 💕
dhbetul Selinmoon canım H&M bakabilirsin uzun kollular ordan. Zıbınların çoğu Primark’tan. Lcw bebek için çok kullanıyorum bir de burda olmayan ama aynı tonda kıyafetler için ❤️ hem de daha uygun fiyatlı
Busra_27_34_ Lavinya21 ay öyle deme kız eğer uygunsa kesinlikle normal doğum ❤️ama 1 ay boyunca baygın kalmak bebek için mümkün olmayabilir 😁😁😁😁
Lavinya21 Busra_27_34_ asla normal doğum istemiyorum özel bölgede dikiş olmasını bünyem kaldirmaz valahi idrara bile gitmem korkudan 😂
gula_09 Lavinya21 sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun🙏🏻 ben her yeni bi şey aldıkça öyleyim bir an önce doğurayımda giydireyim😍😍 her aldıkça karnıma tutuyorum konuşuyorum sanki oğlum anlıyormuş gibi tekmeliyo🙈🙈
Canan-06 Lavinya21 rabbim giydirmek nasip etsin inşallah ben daha erken olduğunu düşündüğüm için almadım
Lavinya21 Canan-06 teşekkür ederim 💞 hergun zam zam zam 😱 son zamanlara bırakınca baya zorlanırım ya yavaş yavaş almaya başladım anca yetişirim
Canan-06 Lavinya21 zamlara maaşallah yetişilmiyor kızımdada son zamanlarda toplu yapmıştım kız olsaydı alışverişe gerek duymazdım ama erkek bebeğim olcak yine son zamanlara bırakacam yeni modeller çıksın bakalım gözüm kalıyor sonra 😂
Lavinya21 Canan-06 bak şimdi ikna oldum 😂❣️ gözüme başka modeller kesilirse onuda alırım artk napimm her sene mi doğurucam sanki yaa dimi😂