Berna_59 Lavinya21 aminnn inşallah hepimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🙏🌸
MLKYB Lavinya21 ay burda haziran temmuzu da gördüm ya geliyor gelmekte olan🤭🤭 Güle güle sağlıkla giysin çok güzeller. Benimde haziran sonunda en fazla temmuz 10 dedi doktor. Henüz alışveriş yapmadım bayramdan sonra inş
Zeyd_Mom_22 MashaAllah yaa hepsi bir birinden güzelll sağlıkla doğsun giysin hepsini🥹🎀🫶🏻 Bende kızçeme birşeyler aldım haziranın sonu gibi inshaAllah. çokta uzun kol almadım sıcak olacak diye🥺🫶🏻
Lavinya21 Zeyd_Mom_22 sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz insAllah 💕 bunlar 3-6 ve 1 yaş olanlar
Busra_27_34_ Lavinya21 ben henüz bişey almadım çok tatlılar ya içinde sağlıcakla görmekte nasip olsun 😍bizde temmuz sonu Ağustos başı doğum bakalım alırız inşaallah daha 😁😁😁
Busra_27_34_ Lavinya21 hiç deme ya çocuktan çok kendimi düşünüyorum şuan 😁o dikişlerle n’olacak halım 😁
Lavinya21 Busra_27_34_ ayy dikiş demeyin valahi ayaklarım uyuşuyor sen bide bana soor bide beni kan tutuyor😂
Busra_27_34_ Lavinya21 😁 görmüyorsun kı boşver 😁ama dikişten sürekli pisiklik durumu olur mu diye düşünüyorum eee ped filan kullanacaksın sürekli
Lavinya21 Busra_27_34_ vala ben hiç onları düşünmüyorum zaten normal doğum aslaa istemiyorum sezeryandada mümkünse 1 ay baygın kalmak istiyorum 😂
Lavinya21 dhbetul amaa çok güzelleerr teyze balının cicileriii😍😍 masAllah yaa sağlıkla hayırlısıyla gelsin kuzum 💕
Busra_27_34_ Lavinya21 ay öyle deme kız eğer uygunsa kesinlikle normal doğum ❤️ama 1 ay boyunca baygın kalmak bebek için mümkün olmayabilir 😁😁😁😁