Melek234 Kızlar bugün 14+1 dik. kontrol için gittik ve doktorumuz direk ben sormadan cinsiyeti gördüm dedi.Sizce bu hafta erken mi cinsiyet öğrenmek için sonradan değişme olur mu
Aseliimmm Melek234 bende 14 öğrendim kızımı hiç değişmedi değişir gibide düşünmedim görmüşse öyledir bence
kitten11 Melek234 ay bana 14+5 di sanırım 14. Haftada kıza benziyor bacak arası boş dedi 17 de de kız olduğunu söyledi :)
Melek234 Smyelif ay bizim de inşallah değişmez.Doktor direk söyledi kesin mi dedim %90 dedi.Haftaya tekrar gideyim diyorum bayram tatili araya girmeden
Melek234 Tugba1tugba inşallah bizim de değişmez buradaki değişti yorumlarını görünce ister istemez bi kuşku düşüyor insanın içine 🥰
Tugba1tugba Melek234 bende öyle oluyor iki doktorda erkek dedi ama ben hala detaylı dan sonra emin olucam anca
Asenaarzu1234 Aseliimmm bı sorum olacaktı banada bugün kıza benziyor dedi size de benziyor mu dedi yoksa net olarak mı söyledi
Aseliimmm Asenaarzu1234 Net olarak gördü söyledi hatta ben bakarken boştu kız dedim evet kızları ikiledik dedik doktorda
Aseliimmm Asenaarzu1234 siz bebeğinizin çok mu erkek olmasını istemiştiniz yani ilk bebek mi ? Resim varsa atın yorumlayalım 14 15 haftalarda aslında biraz netlik kazanır