Merhaba dün ali ekiz e detayli ultrasona gittim. Güzel ilgilendi. Gelmeden bir gün once asistani mesaj atip bilgilendiriyor sizi. Cikolata meyve suyu gibi şekerli seyler tuketmeyin desi gelmeden önce. eşiniz de yaninizda oluyor karşınızda kocaman bir projekyon perdesi var ordan bakıyorsunuz. Inceledigi her yeri söylüyor simdi elini parmakarini inceliyorum hersey normal gibi konusuyor anlatiyor sürekli. Ilk 20 dk falan bakti sonra yüzüne geldi sira benimki iki eliyle de kapamıştı yüzünü acmadi git bir tatli birseyler ye yarim saat sonra gel dedi. Yedim geldim tekrat bakmaya basladi bebek yüzünü göstermişti yüzünü inceledi ozaman. En son resim almak icin yüzünü görmeye calisti göstermesi yine kapasi bizimki. En son boyunu kilosunu falan söylüyor. Ben ne yazıkki yüzünü gostermedigi icin yüzünün resmini alamadım. Yoksa cikarip veriyorlardi. Muayene bitince rapor veriyor ve sizi bilgilendiriyor sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz diyor.toplamda 40 45 dk kadar sürdü benim muayene. Watsapiniza kagit olarak verdigi raporlari ve çektiği ultrason görüntülerini videolu olanlarida yolluyorlar 122 tane ultrason görüntüsü vardi benim. Çok şükür bebeğimin herseyi normaldi haftasina gore boyu kilosu eşitti. Varsin resmi olmasın dedim 😊 bu kadar anlatacaklarim