aslanbaby_ Detaylı ultrason için ALİ EKİZİ mi yoksa ZEKİ ŞAHİNOĞLUNU mu tercih etmeliyim? Gidenler yorum yaparsa çok sevinirim. Detaylı için istanbul’da başka doktora gidip memnun kalan var ise onlar da paylaşabilir 🫶🏼
Huris53 aslanbaby_ Ümraniye’de Erbil çakara gidiyorum iki çocuğum da ona yaptırdım detaylisini çok ama çok iyi bir doktor 1800 lira ücreti daha cuma günü gittim
Tugce-K aslanbaby_ 6 hafta önce Zeki Şahinoğluna gittik çok memnun kaldık🤩 o kadar korkarak gittim ki detaylı hep beni ürkütüyordu kötü bir şey çıkarsa diye. Ama içimizi inanılmaz rahatlattı, her şeyi güzelce anlattı bilgilendirdi. Çok memnun şekilde ayrıldık yanından🫶🏻
Tubiiy1 Zeki hocaya gittim aşırı ilgili bir doktor iki kere gittim ikisinde memnun kaldım tavsiye ederim. Ücreti 3700 tl kart nakit 3400 tl
aslanbaby_ Tubiiy1 ortalama ne kadar sürüyor ultrasonla incelemesi, incelemeleri bittikten sonra 4 boyutlu gösteriyor mu? Görüntüleri nasıl veriyor bilgi verirseniz memnun olurum🙏🏼
Merveeozdemi İkinci hamileligim ilkinde de ikincide de Ali beye gittim çok memnun kaldım çok ilgili bir perinatolog nakit ücreti 2800 kart 3000☺️
aslanbaby_ Merveeozdemi bende yakın zamanda sordum daha yüksek fiyat verdiler o yüzden sizlere fiyatını sordum
Tubiiy1 aslanbaby_ İlk de yarım saat inceledi erken 17 haftalikken gittim yarım saatten fazla inceledi. Geçenlerde gittiğimde 21 haftalıktım günümde gittim yani normal olunca çocuğun 20 dk falan baktı. Raporları yazıyor veriyor yönlendiriyor herhangi birseyde açıklaması da yapılıyor. Bir tane de fotoğraf verdi incelediği çocuğumun tüm bilgilerini resimlerini mail yoluyla attı. Daha iyileri vardır elbette doktor yönlendirmesiyle gittim lakin görümcem de gidiyor aynı doktora o da gayet doktordan memnun. Sorduğun soru havada kalmıyor yani ben o olayı sevdim.
OZZGEECEE Ben de Ali ekize gittim bir buçuk ay önce, renkli fotoğraf veriyor. Rapor da veriyor doktorunuza götürmeniz için. Gayet memnun kaldık herşeye uzun uzun baktı. Bebeğin pozisyonu uygun olduğu için çok uzun sürmedi 40 dakikada falan bitti sanırım
aslanbaby_ Tubiiy1 aa ne güzel sevindim memnun kalmanıza. Ben de iki doktor arasındayım, o yüzden sormak istemiştim. Sorduğunuz sorulara da önem vermesi tabiki çok önemli. Genel olarka detaylı da nasıl sorular sormalıyız hepsini kafamda kurup öyle gitmek istiyorum daha sonradan keşke şunu da sorsaydık demek istemiyorum
Tubiiy1 aslanbaby_ aslında detaylı da soru sormuyorsun ilk de telaşlı gittiğimiz için sadece bütün kontrol boyunca şükür dedim. Bir sonrakinde iise kist vardı o kaybolmuş onları sordum gülerek yolda düşürmüşsün kontrol et dedi. Aman hocam kalsın benden uzak olsun diye şakalaştık. Nasip olursa ilerleyen haftalarda çocuğu renkli görebilmek için tekrar gitmeyi düşünüyorum.