Beyzz6 Smbemdy olur olur Allahın izniyle hiç umutsuz olmayın ama kafanıza da takmayın dicem ne kadar yapabiliyorsun Beyza de yapamıyorum ama öneriyorum 😀
Smbemdy Beyzz6 😀😀😀 Allah evlatlarima hayirli afiyetli omur versin derim. Umitsiz degilim Rabbimin verdigine teslimiyetim sonsuz.. icimde ukte kalmasi uzuyor sadece ..
Beyzz6 Smbemdy amin amin rabbim çocuklarınızın gününü göstersin hayırlı bir şekilde kız evladı nasip etsin gelinlerinizi de kızınız gibi seveceğiniz insanlar nasip olsun 🤲🏻
Beyzz6 Smbemdy biz bu doktorumla önceden 2 dış gebelik tecrübemiz olduğu için sanırım biraz akışına bırakmak istedi değerin yükselirse 20 olacak perşembeye kadar büyür inşallah dedi kanama vs olmadığı sürece beklicez
Ebruxxxx Beyzz6 benim ilk gebeliğimde beta 26 di şükür bi evladım oldu ikinciye gebe kaldığımda ise 38 di ama kimyasal geçirdim o yuzd3n stre yapma yükselir inş
Beyzz6 Ebruxxxx rabbim size bağışlasın evladınızı hayırlı zamanda da bir kardeş nasip etsin inşallah günler geçmiyor geçen sene de tam bayram ağzı dış gebelikle uğraşmıştım bu bayram bayram gibi olur inşallah
Ay0694 Beyzz6 ya tartışmalarda ararken buldum,hamile kaldınız mı acaba ? Bugün transferimin 1. Haftası erken olmasına rağmen kan testi verdim 8.69 çıktı betam ..çok tedirgin oldum