Beyzz6 Arkadaşlar tecrübeniz var mı hiç? Yarın tekrar kan alınacak 2 katı çıkarsa takip edilecek. 2 kere de dış gebelik yaşadığımda bu durumu yaşadım düşük betalar sonra düzensiz artışlar vs.. yıldım artık gerçekten her seneye bir kayıp sığdırmaktan
Smbemdy Beyzz6 her dusuk cikan beta sagliksiz gebelik demek degildir korkma varsa nasibi zaten kalir sen duani et bol bol dilerim saglikli gebeliktir bebegine kavusursun. Stres yapma ..
Ebruxxxx Beyzz6 benim ilk gebeliğimde beta 26 di şükür bi evladım oldu ikinciye gebe kaldığımda ise 38 di ama kimyasal geçirdim o yuzd3n stre yapma yükselir inş
Tictack Beyzz6 adet olacağım gün öğrendim. Bende düşük değer diye üzülmüştüm ama önemli olan düşük dğeer olması değil, 2 gün sonra artış göstermesiymiş :)
Beyzz6 Smbemdy bu mesaja daha çok ağladım.. umarım dediğiniz gibidir lütfen dua eder misiniz Rabbimin haznesi geniş umarım banada nasip eder
Smbemdy Beyzz6 kiyamam agla diye yazmadim.icten dua ettim senin icin Rabbim evlat sevgisini sonuna kadar yasatsin afiyetle buyutebilecegin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ömrune . Hicbir duamiz icimizde ukte kalmasin 🤲🌸
Beyzz6 Smbemdy Allahım razı olsun rabbim gönlünüzün muradını versin inşallah duanıza nail oldum amiiiin amiiiinnn amiiin isteyen herkese içinde banada 🤲🏻❤️
Smbemdy Beyzz6 benim gonlum saglikli hayirli afiyetle buyutebilecegim saliha bire kiz evlat cooook istiyorum en kolay sekilde Rabbim bana nasip etsin duam icimde ukte olarak kalmasin …
Beyzz6 Smbemdy ayyy inşallah inşallah rabbim duanızın kabul oldu sevincini yaşatsın kız evlat bambaşka 6 yaşına girecek bir kızım var şükür rabbim size yaşatsın bu duyguyu 🤲🏻🤲🏻
Smbemdy Beyzz6 ne guzel Rabbim ömrunu hayirli afiyetli eylesin prensesin 🌸🤲 benimde oğlum var ve kizim olmasini coook istiyorum inanilmaz cok surekli dualar ediyorum Alllah duami ömrume hayirli sekilde nasip etsin cok istiyorum.
Ay0694 Beyzz6 ya tartışmalarda ararken buldum,hamile kaldınız mı acaba ? Bugün transferimin 1. Haftası erken olmasına rağmen kan testi verdim 8.69 çıktı betam ..çok tedirgin oldum
Smbemdy Beyzz6 2aydir denedik olmadi simdi hastayim bitsin ovulasyon testiyle baslayacagim tekrar dilerim bu ay nasip olsun 🤲