Akkdkxjdndbn Fatmaa80 ne kadar ücret ödediniz acaba ? Özel değil mi? Ben de randevu oluşturacağım çünkü
Mervett Yeni1gebelikkk geçen hafta yaptırdım ama üniversite hastanesinde yaptırdım şehir hastanesi hakkında bilgim yok
Yeni1gebelikkk Mervett nasıl randevu oluşturdunuz? Bu arada araştırma hastanesinde ücretli mi yapıyor?
Fatmaa80 Yeni1gebelikkk 19 haftadan itibaren detaylı ultrason yapılıyor 24 haftaya kadar detaylı ultrason bir normal detaylı birde kalbi için detaylı ultrason yaptırdım son 2 yılda bebeklerde genel kalp sorunu çıkıyor diye doktorum bana bu şekilde tavsiye etti ve bu şekilde yaptırdım
melo_26 Yeni1gebelikkk Fırat Üniversitesinde Profesör Peritanolog var. Ona randevu bulabilirseniz çok güzel olur. Çünkü Peritanolog bakması daha iyi oluyor. Bakan bazı doktorların peritanolog ünvanı yok çünkü.
Bukettt23 Yeni1gebelikkk şehir Hastanesi’nde doktor olmadığı için bende üniversite hastanesinde yaptırdım detaylı ultrasonu arayıp randevu oluşturmanız lazım orası içinde
Yeni1gebelikkk Bukettt23 aradığınızda hemen randevu oluşturuyorlar mı ve kaç gün sonrasına? Onerdiginiz doktor var mı ?
Duyguhayat Yeni1gebelikkk ben elazığda yasıyorum daha yaptrmadım ama sehir hastanesnde yok arastrmaya yönlendiryo detaylı icin doktor arkadasm yaptrdı
Bukettt23 Yeni1gebelikkk benim bir hafta sonraya verdi randevuyu doç Dr şeyda yavuzerkır yaptı benim görüntüleme mi bayağı bir hastası vardı randevu oluşturduktan sonra muayene günü gidip kayıt oluşturuyoruz tekrardan ve 400 TL yaptırmıştık o kadar