Lavinya21 Selinmoon tabiki alırız 💕 Amin inşallah . Zaman su gibi geçiyor🌷 bu arada sen sanki bir post açmıştın lekelenmem oldu demiştin nasıl oldun yani yanlış hatırlamıyorsam sendin ya🤷
Tuceeee Selinmoon 20. Haftama girdim dün kurduk beşiği. Günden güne artan enflasyonu göz önünde bulundurursak şimdiden başlamak mantıklı geldi bize.
Selinmoon Tuceeee Kesinlikle , her gittiğimizde fiyatlar bilmem kaç katı oluyor. Başlamak mantıklı geliyor
Selinmoon Lavinya21 Gerçekten zaman hızlı geçiyor sağlıkla gelsinler 🌸 evet canım bendim 😂 daha sonradan yazdım belki atladın onu bir şey çıkmadı çok iyiyiz çok şükür 🥰
Elif8- Selinmoon Valla canım hersey pahalaniyor onu geçtim iyice ağırlaşıyorsun yapamıyorsun hiç bi iş ben 21 haftaligim bebeğimin odası geldi kuruldu geçen hafta sırt ağrısı vs başladı en iyisini yapmissiniz
Selinmoon Elif8- Ohh içim rahatladı 🥰 kesinlikle bir anda ağırlaşmaya başlıyormuş anneler ne kadar erken o kadar iyi oluyor ❤️
Elif8- Selinmoon Nevresim takımı aldım daha simdj indirimden dışarıda pahalı en iyisi trendyol gerçekten indirimden buldukça coguneksigini aldım
Lavinya21 Selinmoon ayy aminn sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz aramızda 1 2 gün oynuyor ikimizden biri doğurucak ilk bakalım kim 😂💕 ya çok mutlu oldum senin adına benimde başıma gelmişti öyle bir durum bende doktora gittim bişey yok dedi aynı gün senin postu gördüm hatta sayfana baktım ama çok altlarda kaldı heralde göremedim daha
Elif8- Selinmoon Kesinlikle bebisin işleri bitince de doğuma yakın ev temizliği derdi var bide halılar tüller koltuklar hep yikanacak😀 yavaş yavaş halledicsz mecbur
maviipapatya 22 haftalıkken odasını hazırlamıştım. Şimdi 33 haftalığım, bugün olsa bugün de yavaş yavaş yaparmışım ama daha çok bel ve sırt ağrıları çekerdim :) yine erken olması geçe kalmasından daha iyidir. İyi ki yapmışım
Selinmoon maviipapatya Yapılır tabii ama daha sonra ev işleri de olacak temizliği vs. Erkenden hazırlanması en doğru olanı o halde
Selinmoon Lavinya21 Yaaaa 🥰 çok heyecanlı Allahımmmm . 🙏 Çok şükür canım hep iyi olsunlar bebişlerimiz . Burada doğacağı günleri de yazmak nasip olsun 🤲🌸
Zhrn Selinmoon 21. Haftadayim ama oda takımını yeni aldım zaten 1.5 2 aya geleceğini söylediler. Ne kadar erken yapsam iyidir diye düşündüm fazla ağır olmadan herseyi tamamlamayı istiyorum ki rahat olayım.
pamuk34_ Selinmoon valla biz bebek odasını 26. Haftada bitirdik yetişmiyor diye sonradan çok rahat ediyorsunuz önce yaptığınız için