Ozlem1993 ipeklinaismom izin başlama tarihiniz yazıyor zaten dün müş ay olarak muhasebeye orayı atarsanız anlıcaktır
ipeklinaismom Ozlem1993 muhasebe bütün raporu gördü ama işte zorluk çıkaracak ya başka bı muhasebeciye danistik sonra çözüldü ama tabi stres oldum iyice
Mira1604 Ben şuan 27 haftalık hamileyim rapor ne zaman almam gerekiyor sağlık sorunum nedeniyle erken doğum olucak 37 de nasipse bu nedenle ne zaman nasıl rapor almam gerekiyor
ipeklinaismom Mira1604 32 de alabilirsiniz az daha çalışayım derseniz benim givi 36 alabilirsiniz ama erken olcak diyorsunuz bence 32 de alın
busduuk1914 ipeklinaismom böyle insanlar nasıl iş yapıyor nasıl para kazanıyor anlamıyorum 😂 bu bilgisizlikleri yüzünden utandılar mı afacana merak ettim 😂😂 ben çalışanım dört dörtlük bırakıp izne öyle ayrılayım diye yırtınıyorum 😂
ipeklinaismom busduuk1914 vallhi bende aynı kafadaydim son raddeye kadar çalıştım kimseyi de madur etmedim ama işte görüyorsunuz en son gidicektim gelmenize gerek kalmadı hallettik hocam yarın görüşürüz dedi . Yarın organizasyonumjz vardı akşam . Hicbisey olmamış gibi kapattı🤣
Pembekeci ipeklinaismom merhaba aynı raporu bende aldım işyerime yolladım bi sorun yok. E devlet ve enabıza ne zaman düşüyor bu rapor
Pembekeci ipeklinaismom bişey daha sorsam edevlete düşmüş raporum fakat işe başlama tarihi yazmıyor doğumdan sonra mı belli oluyor acaba sizin nasıl olmuştu