Yasemincee26 ipeklinaismom benim bildiğim çalışamaz raporunu 37 de alırsınız 36 da değil bir haftanız var daha tekrardan 37 de raporu düzelttirmeniz lazm . Yoksa doğum paranızı alamazsınız. Bende çalışıyorum 32 de ayrılıcam
denizalismom Yasemincee26 32 de çalışır aldıktan sonra istediğiniz zaman gidip çalışamaz alabilirsiniz
ipeklinaismom Yasemincee26 evet 37′de alınıyor ama 36 rapor bozdurulabiliyor sağlık durumu ile ilgili
Ozlmcnn6 ipeklinaismom çalışır yazar ama raporlusunuz bu sizin çalışabilir olmanız anlamına gelmiyor ki ilk kez mi bu işi yapıyorlar😲
ipeklinaismom Ozlmcnn6 doktorun sekreteri de aynı şeyi söyledi ilk defa rapor vermiyorum dedi gerçekten bu kurumlar akılları gidiyor sigorta yatıracaklar diye
Ozlmcnn6 Dün istihirat raporu aldım hastaydım ama çalışır yazıo işe mi gidicez o zaman neden istihirat raporu verdiğiniz kişiler pek hakim değil sanırım siz strese girmeyin elinizdeki resmi evrak
hellomama Bende bu hafta heyet raporu aldım çalışabilir yazıyor ama rapor nihayetinde nasıl çalışayım 😂😂 sizinkiler işi biraz yokuşa sürüyor sanki
Gunes009 Raporda çalışmaz yazması gerekiyor ama. Benimkinde öyle yazıyor. Analık öncesi çalışmaz yazıyor
ipeklinaismom Gunes009 32′de çalışabilir aldığım için 36′da bozdurup çalışamaz yaptırdığım için öyleymiş bir raporu iki defa yazamıyorlarmış düzeltme yapabiliyomuş tarihte
denizalismom ipeklinaismom ben 32 çalışır aldım alt kısımda çalışamaz tarihi yazıyordu tekrar çalışamaz raporu almadım . Aynısıydı yani izin başlayacağı tarih vs. Anlamadım sizin niye böyle oldu
busduuk1914 ipeklinaismom tarihlerimiz aynı, altta yazan izin başlama tarihini baz alacaklar. Muhasebecileri de baya kalifeyeymis maşallah
ipeklinaismom busduuk1914 muhasebeci hatası başka birine sordurduk sonradan çözüldü ama kurumun muhasebecisi dediğiniz gibi
Esrackc ipeklinaismom aa doğru öyle yazmışsınız pardon. Erken çıkmak istersen bize haber verirsin demişti doktorum.
ipeklinaismom Esrackc evet öyle doktor istediğin zaman veriyor zaten ben kendi isteğimle çalışmak istedim buradaki süreyi doğum sonrasına aktarmak için
Aybenar @ipeklinaismom rapor nasıl yanlış olsun aşağıda izne ayrılış tarihi yazıyor bende 36+4 te ayrıldım hatta o gün iletmedim raporu iş yerine ertesi gün İK aradı raporun başlamış hayırlısı olsun görüntüsünü iletir misin dedi sistemde gözüküyor yani. Bende muhasebeciyim bizde İK ya da dış denetimciler yapıyor bu işleri ama muhasebeciniz olmamış
ipeklinaismom Aybenar kesinlikle haklısınız başka bir muhasebeciyle görüşünce kabullendiler ama tabi bunun sesi bana yetti bu halimle utanmasalar gel diyeceklerdi mesaiden önce mesaj atmışlar bir de sabah
busduuk1914 ipeklinaismom vallahi enteresanlar 😂 ben ne yapacağımı bilmiyordum bana patronlarım ve muhasebeciler anlattı, sizin tam tersi muhasebeci bilmiyor patron bilmiyor şaka gibiler 😂
ipeklinaismom busduuk1914 kız patron ortada yok müdür 🤣 hadi oda onun işi değil desek muhasebecinin bir halt bildiği yok 🤣
busduuk1914 ipeklinaismom böyle insanlar nasıl iş yapıyor nasıl para kazanıyor anlamıyorum 😂 bu bilgisizlikleri yüzünden utandılar mı afacana merak ettim 😂😂 ben çalışanım dört dörtlük bırakıp izne öyle ayrılayım diye yırtınıyorum 😂