mrvcermeli Umutu baş ağrısı çok vardı ya yani böyle bir baş ağrısı yoktu geçmiyordu çok halsizlik vardı 2022 de doğum yaptım o zaman Ramazan’a denk geldi oruç tutmuştum bende bilmiyordum gece sahura kalkamiyodum habire uymak istiyodum
zmra12 Umutu bel ve karın ağrısı belim kırılmış gibi hissediyordum günüm geçmeden test yaptım evde pozitif çıktı ☺️
mehtap4925 Masal12345 tedavisiz üçüncü gebelik ilk ikisini tedavi görerek getirdim üçüncü için bişi yapmadım küçük oğlum sekiz yaşında bi gün sadece bi hissetm ötürü yaptım bi baktım hamileyim şükür Allah’ımın mucizesi şuan 35+4 sağlıkla sıhattale gelsin inşallah
hepoyleolurzaten__ Umutu birincisi adet gecikmesi İkincisi hamile olduğumu kalp atışımdan anlıyorum çok hızlı atıyor yatağa kafamı koyduğum zaman sesini duyuyorum 😂
Melike_4949 Umutu regl gecikmesi, aşırı meme hassasiyeti ve yoğun regl sancısı gecikmenin 3 . günü pozitif çıkmisti testim hala saklıyorum 🥲 doğurdum şuan üç aylık oldu kızım ❣️
Masal12345 mehtap4925 ay çok sevindim sizin adınıza gerçekten ben de şu an 2 hamileyim ama benim iki tane ablam var 14 yıldır bir tane seninki olmuyor bir tanesi seninki de bir buçuk senedir olmuyor inşallah onların da olur hamilelerin duası kabul olur mübarek ramazanda siz de dua edin