Yaso55 Umutu bende bi karın ağrısı oldu geçmek bilmedi mide ekşimesi tat alamama baş dönmesi hiç midem bulanmadı allha şükür
msr33 Umutu ben hamile olduğumu bilmeden ameliyat oldum😂😂 ameliyattan bi hafta sonra geciktim dedim narkozdan heralde sonradan anladım ki hamileyim 😂😂
msr33 Kardelen120o gerçekten alıcak nefesi varmış demek ki🥹🧿 acildi ameliyatım bir hafta önce test yapmıştım negatif çıkmıştı o yüzden hiç bakmadan ameliyata aldılar, birde karından girdiler şans işte
Philosophy Umutu oldukça fazla hassaslasan göğüsler yara gbi açıyordu. Kasık ağrısı çektim adet ağrısı gbi göğsündeki damarlar belli oluyordu şişlik ten arastrdm o da bir hamilelik belirtisidir.
Semaa00nur Umutu kimse inanamiyordu ama bel bacak kaşık ve bogur ağrım vardı 🫣 son regl tarihim 5 Kasım brn 19 Kasım da süpürge aldm elime ağrıdan yapamadım hamileyim sanırım dedim kimse inanamadı bana 🤣 25 kasımda test yaptım regl ima daha coktu test yaptım sadece ikinci çizgiyi ben görüyordum 🤣🤣 herkes yok diyordu 2 gün sonra tekrarladım çıktı 🤣 şaka gibiydi ama böyle oldu benim belirtim
Plakkafa_ Umutu kasık ağrısı sürekli düşük tansiyon ve baş dönmesi göğüs hassasiyeti ama bunlardan anlamadım tabi ben olmucak gözüyle baktığım için 😄
Zkykrbdk Umutu kasıkta ağrı, sancı sanki idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum gibiydi sık tuvalet ve yerleşme kanaması günüme daha varken içime doğdu test yaptm ve pozitif çıktı ❤32+1 👨👩👧❤
Zeyd_Mom_22 Bende biraz farklı oldu sanırım;) mide ağrısı nefes almakta zorlanma yaşadım. 4 gün adetim gecikti öyıe öğrendim.
3olduk Umutu tuhaf gelebilir ama benimki sık idrara çıkmaktı😅 daha da küçücüktü halbuki. Bir de her şeyden tiksiniyordum vara yoğa midem bulanıyordu
ilaydamom_ Umutu ilk bebegimde regl olmam gereken gün olmadım ishal olmuştum test yaptım pozitifti 9 haftalikken kalbi durdu bebeğimin. bu bebegimde de yine regl olmam gereken gün ishal olmuştum 🙈 tesadüf mü bilmiyorum tabi:)
Ozge_oz Umutu canım bende akıntı çok arttı,halsizlik başladı,adete 5gün kala hafif pembe bir lekelenme,kasıl bel ağrısıyla başladı
Letubra Umutu reglle o kadar ayniydiki adet oldum sanip 4 gun ped taktim. Meger o hafif kanamalarimda üstüne gormeymis😀