Munevver_bozdogan Rabbim emeğimin karşılığını verdi 🙏🏻👶🏻 Tüp bebeğin ne kadar zorlu bir süreç olduğunu herkes biliyor ve bunun karşılığını rabbim bana verdiiiii isteyen herkese Allah nasip etsinnnnn 🥹🥰❤️❤️
EceKrb Munevver_bozdogan maşallah hayırlı olsunnn allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh 🙏🏼♥️gönlünüzden geçen gibi teki tutmuş sanırım bende 311 le öğrenmiştim tek embriyoydu ☺️
Munevver_bozdogan EceKrb çok teşekkür ederim canımmm 🥰🙏🏻 değere göre tekte olabilir evet artık ultrasonda belli olacak 🥹
Munevver_bozdogan EceKrb canım bir şey soracağım şimdi benim 300 çıktı bugün. Cumartesi tekrar ver dedi kan. Senin ikinci verdiğin de ne kadar çıkmıştı ? Tek tuttu diye düşünüyorum benimkini yani iki gün sonra çok fırlamaz dimi nasıl olacak
EceKrb Munevver_bozdogan evet tabii öyle gönlüne göre olsun inşallah en hayırlısı neyse onu versin rabbim sağlıklı olsun güzel ilerlesinde 🤲🏼♥️
Deletedmom_110 Munevver_bozdogan canım benim 💐inşallah sağlıkla kucağına alırsın Gözün aydın çok tebrik ederim💐
Kbryagci38 Munevver_bozdogan tek yada çift embriyo betayla bi ilgisi yok canım onu ancak ultrasonda belli olur bende şu an tüp bebekle hamşleyim bende Salı günü gideceğim ilk kez
EceKrb Munevver_bozdogan benim ilki 311 iki gün sonra 692 çıktı sonra hemşire 3. testi bir hafta sonra yapın 3 bin üzeri olursa keseyi görebiliriz dedi 1 hafta sonrada 3720 çıktı sonra keseyi gördük çok şükür 🥲🧿
Bekledigimmucizemm Munevver_bozdogan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu yolda bekleyen tedavi gören herkese de kolaylıkla nasip etsin inşallah