dogurangaplumba Zeyd_Mom_22 Onu bunu anlamam geceleri çok ağladım ben midem de midem diye saçı yoksa beni bu hurafeye inandıran ebeye kelini öptürmeye götürürüm çocuğu🤣🤣🤣 ilk kızımda da yandı midem aman aman saçı yoktu ama saçlıydı doğdu ilk banyosunu yaptırdık çocuğun kafasını bi açtım banka emeklisi gibi dökülmüş çocuğumun saçı hep şapka taktım 🤣🤣🤣
Gizem9688 Annemin son 3 ay midesi yanmaktan helak olmus. Ben upuzun sacla dogmusum. Annem 3. Gün sana toka takiyorduk her hep ❤️ 18+4 hamileyim henüz. Aksamlari deli gibi yaniyor ama henuz saci oldugunu sanmıyorum 😂 muhtemelen bir bagi yok sacla
dogurangaplumba Zeyd_Mom_22 Ben dogum yaparken yanımdaki yatakta bi kadın vardı doğuma gelmişti ama karnını gör 4 5 aylık gibiydi bi çocuk doğurdu maşallah 4 kiloyu geçik bir saçı vardı çocuğun örsen örülcek saçtan çocuğun surat görülmüyor yüzüne geliyor saçı kaynanasıda nazar değmesin diye hep sapka taktı bebeğe annemde bana diyor ki ağustos sıcağında o kadar saçla geldi çocuk birde üzerine şapka çocugun terden saçları dökülcek 🤣🤣🤣
Zeyd_Mom_22 dogurangaplumba yazık yaaa ama bebeğe🥹🥺 öyleleri var doğru. Nazar var ama dua okusan inshaAllah birşey olmaz ya🥲
dogurangaplumba metemom_ kııız bizden kız kaçırmak kolaymı salarım üzerinize babasini bizim uykucunun kızları cok kıymetlidir ben hariç ama kocam kral kızlar prenses ben kül kedisi ya hani kraliçe olamıcam ilayda 9 yasına giriyo o kralice olcak bizden kimse kız kaçıramaz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hilalaktscbk yagmurguz Ben de bir kaç kez yaşadım sadece acaba kel mi oğlum diyordum saçlarını gören midemi soruyor hurafelerden biri daha çürüdü 🤭
dogurangaplumba metemom_ Kanka benimkide sosyal hizmetler müdürü senin kocana gorevi kötüye kullanıyor dese tamam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yanliz bizimkiler dünür olsa seninki uyusuk benimki uykucu ahahahaha çok komik olurdu🤣🤣🤣🤣
dogurangaplumba Zeyd_Mom_22 Canım zaten kimse fesat gözle bakmaz ki daha 1 saatlik bebeğe ne bileyim bize kayınvalidesi bi değisik gelmisti kadın anneme sey demisti hatta doğuma gelmek annenin değil kaynananın hakkı annemde ne alaka benim kızımın mahremini niye damadımın annesi görecek gelinimde olsa doğumdan sonra giderim hastaneye emzirirken bile başka odaya geçerim neden utandırayım lohusa kadın kanama olur sütü gelmez komple gögsünü açar ayıp dedi susturdu kadını
Zeyd_Mom_22 dogurangaplumba yok orası doğru canım. Annenin gitmesi daha iyi kaynananın yanında insan rahat etmez. Ben özelde doğum yaptım hiç kimse olmadı yanımda🥲