Cgdmerl yagmurguz saçla hiç alakası yok merak etmeyin :) Mide yanması, acı su gibi şeyler bebeğin mideye ve yemek borusuna yaptığı baskıdan olur. Çok eskide kaldı o hurafeler :)
Cgdmerl dogurangaplumba ya uzun boyludur ya da kilolu :) gece yatarken çift yastıkla yatın doktorum söylemişti bana çok faydasını gördüm 😂
Meralkosar yagmurguz kızımda çok aşırı mide yanmam oldu kel doğdu şuanda aşırı midem yanıyor mide koruyucu almasam yemek borum eriyecek o derece inşlah saçlı bir bebek olur 😀
YldrmNUR Mide yanmasının saçla bir alakası yok :) bebek büyüdüğü için mide yukarı çıkıyor ve küçülüyor bundan kaynaklı mide yanması oluyor. Hem kesenin içindeki bebeğin saçının mideye nasıl bir etkisi olabilir ki 😅
Tantan O zaman benim oğluşum annesinin midesine hiç baskı yapmıyor 😂 zaten hareketleri hep aşağıda hissediyorum
dogurangaplumba Cgdmerl bende yapıyorum ama gasvin duo dan başka rahatlatan birşey olmadı bir kaşik içiyorum 5 6 gün idare ediyor beni boğazımı da tutuyorum ama akşamları o da iyi geldi 🤣🤣
Cgdmerl dogurangaplumba ben pek boğaz tutamıyorum 😂 ama ilaçsız geçiyor zor olsa da şükür ya neyse az kaldı tez zamanda kavuşalım inşallah bebislere😂
Maryhoney yagmurguz oğlumda dogurana kadar ne yanma ne bulantı ne kusma hicbisey olmadı herkes kel bekledi çocuğu 5 cm saçla doğdu kapkara saçları vardı hurafe bunlar😀
metemom_ yagmurguz yengemin çok mide yanması olmuştu herkes uzun saçlı bir kız beklerken yeğenim kep kel doğmuştu uzaktan keli parlıyordu çocuğun 😂😂
Busramom07 yagmurguz ilk oğlumda doğurduğum gün bile kustum mide bulantısından maşallah saçları ensede doğdu şuan ilimciyr hamileyim 39+4 sadece ilk 2 ay bulantım oldu bakalım doğunca söylerm saçlı mı değil mi😂🫶🏻🤷🏼♀️