Melike_4949 Nnoktaa üni baby,Jenny welly ıslak mendil,sleppy bir kerede Komili marka kullandım iyiydi ilk zamanlar üni baby pişik yapmıştı ıslatıp kullandım ilk günler pamuk kullanmıştım kizima
teachermom1 Nnoktaa Komşum ıslak mendil kullanmanı önermem. Her seferinde içme suyu ısıtıp poposunu pamukla siliyoruz. Doktorumuz önermiyor ıslak mendil.
Nnoktaa teachermom1 canım komşum direkt uygulamıyorum. İçme suyunu kaynatıp ılıtıyorum onun içine batırıp sıkıyorum. Pipi için de ipek’in kare pamuğunu kullanıyorum. 40’ına kadar pamuk kullandım. Ancak kakişte artık pamuk yetiştiremez oldum 😬 aslında bir de kuru mendili denemek istiyorum hani şu güzellik merkezlerinde cilt bakımı yaparken suya batırıp sildikleri mendiller var ya onlardan. Yaz gelse de popişleri yıkayıp rahatlasak 🥰
teachermom1 Nnoktaa Rossman’da çok güzel bir pamuk var. Baby dream marka aşırı yumuşak. Hem de uygun fiyatlı onu da dene komşum
Semsvs Nnoktaa Bende baby turco zeytinyağıli olanı kullanıyorum gayet güzel bezimde aynı şekilde bayb turc
Ylzknn Ben hiç ıslak mendil kullanmadım kare pamuğu ılık suya batırıp temizledim hep. İkinci çocuğuma sulasili deneyeceğim.