Merhaba Annişler ve Anniş Adayları;
Burada sürekli post açılıp fikir isteniyor. Kendimce ıslak mendil değerlendirmesi yaptım sizinle de paylaşmak istedim.
Sleepy newborn; ilk onunla başladım memnunum. Parfüm Kokusu yok, dokusu ve boyutu ideal.
Sleepy bionatural; newbornun aksine parfüm kokulu. Dokusu boyutu ideal olsa da parfümün bebek ürünlerinde olmaması taraftarıyım.
Uni baby; dokusundan tam emin olamadım. Koku yok. Boyut ideal
Kanz; aşırı yoğun parfüm kokulu. Sıcak suya bırakınca köpük çıkıyor. Boyutu küçük. Dokusu ideal. Köpük ve parfümden sonra dokusu ideal olsa neee olmasa nee 😄(Forum arama çubuğuna kanz ıslak havlu yazarsanız detaylı değerlendirmeme ulaşabilirsiniz)
Baby Turco; evlerden ırak.. marketten 4’lü pakette satılandan aldım. böyle bir parfüm kokusu olamaz. Dönüp baktım acaba normal ıslak mendil mi aldım diye. Yok gayet bebekler için diyor. Parfüm var. Sıcak suya koyduğumda köpük var. Boyut küçük. Ve hepsini geçtim. Bebeğimin poposunun kızarmasına sebep oldu 🤦♀️
Şu ana kadar 5 ıslak mendil değerlendirdim. Sizler hangi markaları kullanıyorsunuz, ıslak mendillere dair olumlu/olumsuz yorumlarınızı paylaşır mısınız? 🥰🥰