Merve1414 dogurangaplumba elmam eriğim cileyim kirazım incirim armutum Cennet hurması bile organik meyveler sebzeler annemin bahcesinden sütüm tere yagim yogut peynir kayinvalidemden ama yok brnde sıkıntı galiba masalalh ne güzel saglikli besleniyorsunuz
dogurangaplumba Merve1414 Canım bebeklerin doğunca sağlık problemi yaşamıyorsa büyükmüş küçükmüş neden kafana takıyorsun ki yada insanların söylediklerini sadece sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil ki
Merve1414 dogurangaplumba çok şükür sağlıklı oluyorlar tek sıkıntı besin alerjilerinin olması oluyor normalde aşırı takan biri değil doğumdan sonra toparlıyor çünkü ama toplu bebekte insanın hoşuna gidiyor sariliktan yatarken bı abla vardı tam 4 kilo doğurmuştu çok ttliydi tombul tombul
dogurangaplumba Merve1414 Canım herseyin ufağı tombulu seviliyor tabiki ama kilo bu bende abimde çok ufak doğmusuz ben hasta doğmuşum zaten kardeşim 4 kilo 400 gram doğmuş hala pofuduk pofuduk yastik gibi maşallah Allah can sağlığı versin gerisi önemsiz
Btl_akkurr Busus Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah bende 28+5 planlı sezeryan olucam inşallah sizin peki
dogurangaplumba Busus Talepler bazen gelmeye biliyor hangi gün açılacak randevun o tarihe saat 10 a alarm kur alarm adına randevu al yaz benim talepler gelmiyor hiç
BTAU dogurangaplumba benimde kurbanda 39 haftalık oluyor ilki 36 da doğdu bu 39 ı beklermi bilmiyorum🤣
dogurangaplumba BTAU Benim ilk cocuk dişlendi artık dişlendi okula yazdircaktım nerdeyse 🤣🤣🤣🤣 ablasına cekerse bayram telaşında oracıkta çıkarıveririm🤣🤣
dogurangaplumba BTAU Ama öyle ya çocukları zorla çıkarıyon artık bıraksan ilkokul yaşında çıkacaklar o da zorunlu eğitim diye 🤣🤣🤣