Melike91- Hatta ben geçici durum olduğunu söyledim eşime hastaneye eşimin israriyla geldik geldiğimizdeki nst lerim çok kötü çıktı kalp ritimleri zayıftı ilaçlarla toparlandı çok şükür kasılmalar. Birazda soka girdim hiç ağrım yokken kendimi hastanede bulunca. Allahım hayırlı zaman ne zmaansa ozaman kavuştursun
sna44 Melike91- amin inşallah sağlıklarıyla gelsin bebişlerimiz rabbim sizinde yardımcınız olsun gönlünize göre olsun
Melike91- sna44 tehlikeli bir hafta değil aslında ama biraz erken, doğunca solunum sıkıntısı yaşama ihtimali olabilir Allah korusun o beni geriyor, tedbir amaçlı kalcadan iğne yaptılar ciğer geliştirici iğne
Anneadayiii sna44 eğer düzenli değilse yalancı kasılmasidir. 34 gibi başlayabilir. Vücut yavaş yavaş kendini doğuma hazırlar. Bazen de bebek çok sert hareket ettiğinde yumuşak bölgeye vurduysa da ağrı yapabilir. Ancak sancıların örneğin 20 dakika bir 3 kere girdi sonra bir anda 16 dakikaya düştü ve düzenli sıklıkla gelen sancılar olmaya başladı ise doğum başlamış olabiliyor. Başıma boyle geldi ilk doğumum çünkü 34+2 de. Kanama nişan su gelmesi olmadan düzenli sancı ile öğlen başladı akşam beş buçukta hastaneye gittiğimde 3 cm açılma vardı ve durduramadilar doğumu :)
sna44 Anneadayiii öyle dakikayla takip edemiyorum işte keşke edebilsem. Sürekli bir regl sancısı var regl olunca rahatlıcakmışım gibi bir his. Bem 40+0 dayım
Anneadayiii sna44 doğurma ihtimalin yüzde kaç canım ☺️ bebiş gelmeye hazırlanıyor olabilir doktorunla iletisimde kalmalisin o halde