Kızlar dün ve bugün akşam sağ kasığıma nefesimi kesecek kadar saniyelik sancı girdi. 30.haftamdayım. Nst gitsem boş çıkarım anlık oluyo çünkü. Sizler böyle bişey yaşadınız mı?
Özellikle akşamları sancı
- Düzenlendi
Yaprakdokumuseverr ay tek miyim acabaaaa
Yalancı sancılardır artık yavaş yavaş rahim kendini doğuma hazırlıyor oluyor böyle ilk hamileliğimde sürekli giderdim böyle hastaneye geri dönerdim hep anlayamazdım gerçek mi yalancı mı diye en son yalancıdır yine hastaneye gittim yanıma sıfır eşya acil yatırdılar beni hemen doğurtturdular 🤣🤣dikkat edin ve takip edin
Yaprakdokumuseverr benim de bir kere oldu eğer devam etse ölürmüşüm gibi hissetmiştim arada regl ağrısına benzer şiddetli ağrılarım oluyor ama o bahsettiğim bambaşkaydı bir daha da yaşamadım benim de 29-30 civarıydı
Hulya-003 hoaydaaa 🤣 benim ilk hamileliğimde hiç olmadı kendi sancım yani suyum geldi sancım gene gelmedi. O yüzden bu sefer dedim noluyo
Hilalcr evet ya nefes kesici bi ağrı bıçak saplantısı gibi derler ya öyleydi inşallah şimdilik artmaz
Yaprakdokumuseverr ya ben 31+3 oldum bende hala yalancı sancı kasılma yok 🙄 bu gidişle 40.haftaları görcez diye korkuyorum
YldrmNUR Ben de erken doğurucam diye korkuyorum ya daha bayramda memlekete gidicem bi sn ya bi sn 🤣
Sizin de zamanında başlar inşallah her şey zamanında güzelll
Yaprakdokumuseverr bende bayramda memlekete gidiyorum doğumu da orada yapacağım ;) ben çok sabırsızım ya inşallah 40a kadar beklemem
YldrmNUR korkma benım kız 39+5 oldu belden agrılarım oluyor
birhamilelikgunlugu oy maşallah. Bu seneki bebişler biraz nazlı galiba hep 40ı bekliyolar
YldrmNUR Ben ilkinde böyle aşırı sabırsızdım 39+2 de doğdu. Bu sefer beklemiyorum sancı geliyo. Ters köşe bu işler galiba 😅
Yaprakdokumuseverr yaa öyle mi 😂 işin kötüsü haziranda tayinciyim yani bebiş ne kadar geç doğarsa işim o kadar zorlaşacak. Yeni doğmuş bebişle ev topla taşın yerleştir 🥲🥲
Yaprakdokumuseverr aynı ağrıları yaşıyorum anlık giriyor nefesimi kesiyor resmen ard arda 8 9 kez oluyor en son korktum doktora gittim artık normal olduğunu söyledi bi sıkıntı çıkmadı ama bilmiyorum bugün yine çok olmaya başladı bebeğin hareketleri nasıl nerede hissediyorsun? Ben o kadar aşağıda hissediyorum ki çıkacak sanki 😂
Yaprakdokumuseverr benimde 2. De suyum geldi sancım gelmedi her hamilelik kendine özel bakalım bunda ne bekliyor bizi😀
Hulya-003 ayyy çok merak ediyorum su gelmesini ben ilk oğlumu sancı ile doğurdum doğumda suyun patladı bunda tatmak istiyorum su patlama olayını inşlllah uygun yerde patlar 😂🫶🏻