• Gebelik
  • Özellikle akşamları sancı

Kızlar dün ve bugün akşam sağ kasığıma nefesimi kesecek kadar saniyelik sancı girdi. 30.haftamdayım. Nst gitsem boş çıkarım anlık oluyo çünkü. Sizler böyle bişey yaşadınız mı?

Yalancı sancılardır artık yavaş yavaş rahim kendini doğuma hazırlıyor oluyor böyle ilk hamileliğimde sürekli giderdim böyle hastaneye geri dönerdim hep anlayamazdım gerçek mi yalancı mı diye en son yalancıdır yine hastaneye gittim yanıma sıfır eşya acil yatırdılar beni hemen doğurtturdular 🤣🤣dikkat edin ve takip edin

Yaprakdokumuseverr benim de bir kere oldu eğer devam etse ölürmüşüm gibi hissetmiştim arada regl ağrısına benzer şiddetli ağrılarım oluyor ama o bahsettiğim bambaşkaydı bir daha da yaşamadım benim de 29-30 civarıydı

YldrmNUR Ben de erken doğurucam diye korkuyorum ya daha bayramda memlekete gidicem bi sn ya bi sn 🤣
        Sizin de zamanında başlar inşallah her şey zamanında güzelll

Yaprakdokumuseverr yaa öyle mi 😂 işin kötüsü haziranda tayinciyim yani bebiş ne kadar geç doğarsa işim o kadar zorlaşacak. Yeni doğmuş bebişle ev topla taşın yerleştir 🥲🥲

Yaprakdokumuseverr aynı ağrıları yaşıyorum anlık giriyor nefesimi kesiyor resmen ard arda 8 9 kez oluyor en son korktum doktora gittim artık normal olduğunu söyledi bi sıkıntı çıkmadı ama bilmiyorum bugün yine çok olmaya başladı bebeğin hareketleri nasıl nerede hissediyorsun? Ben o kadar aşağıda hissediyorum ki çıkacak sanki 😂

Hulya-003 ayyy çok merak ediyorum su gelmesini ben ilk oğlumu sancı ile doğurdum doğumda suyun patladı bunda tatmak istiyorum su patlama olayını inşlllah uygun yerde patlar 😂🫶🏻